Prima overwinning voor De Vinken

Geplaatst op: 23 september 2009

Het achttal van coach Siemko Sok kwam na het eerste fluitsignaal goed uit de startblokken door twee goals van Mariska Meulstee.
Vol vertrouwen bleef De Vinken aanvallen en had SSS in de beginfase weinig in te brengen. Aan het eind van de eerste helft begonnen de Wageningers meer druk te geven, waardoor de Vinkenaanvallen onrustiger werden. Aan het eind van de eerste helft kwamen de scores van beide kanten en stond er 3-7 op het scorebord als ruststand.

In de tweede helft was het spel van de Fortis gesponsorde ploeg net iets minder. Door veel éénschotsaanvallen kwam De Vinken moeilijk tot scoren. Verdedigend bleven de Vinkeveners de bal vaak onderscheppen. Het scoringspercentage bleef onder de maat. Dat blijkt wel uit de vijf goals die er in de tweede helft zijn gemaakt.
In de tweede helft was het debuut van Stefan Gijsen in de hoofdmacht van De Vinken. Het zorgde voor meer dreiging in de aanval. De eindstand was 8-12 en zo gingen de twee belangrijke punten mee naar Vinkeveen.
Volgende week speelt De Vinken tegen Synergo 1 uit Borne. Synergo heeft afgelopen zaterdag het eerste veldpunt weten te bemachtigen. De wedstrijd zal om 15.30 aanvangen in sportpark De Molmhoek. 1

De scores deze wedstrijd kwamen van Mariska Meulstee (4x), Rudy Oussoren (3x), Helene Kroon (2x), Charita Hazeleger, Lisette Pauw en Peter Koeleman (allen 1x)

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van korfbalvereniging De Vinken in Wageningen tegen SSS. Vorig jaar speelde de Fortisformatie twee spannende wedstrijden tegen deze mededegradant uit eerste klasse. Na een prima start wist De Vinken de voorsprong de hele wedstrijd te handhaven, met als terechte uitslag een 8-12 overwinning.Het achttal … Lees meer »