Atlantis 4 wint niet

Geplaatst op: 21 september 2009

Zaterdag 19 september jl. stond er voor het door Florist gesponsorde Atlantis 4 een uitwedstrijd op het programma tegen Tempo 9 uit Alphen aan de Rijn. Deze wedstrijd eindigde met een stand van 9-8 in het voordeel van Tempo. Dat is jammer voor Atlantis omdat zij het puike spel van de week ervoor door wist te zetten. Het verschil met deze wedstrijd tegen Pernix (10-9 winst) was dat de balans dit keer voor Atlantis de verkeerde kant op viel. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar ze werden te weinig afgemaakt met doelpunten.

Qua doelpunten ging het tot de rust gelijk op. Telkens als Tempo scoorde, maakte Atlantis een tegendoelpunt, waardoor er bij rust een stand van 6-5 op het bord stond. Opvallend was dat van de eerste zes punten die vielen in de wedstrijd, er vijf werden gemaakt vanaf de strafworpstip.

Na rust wist Tempo uit te lopen naar 9-6. Atlantis had in deze periode moeite met het afmaken van de kansen, waar Tempo dit wel wist te doen. In de laatste minuten wist Atlantis de mand nog tweemaal te vinden, maar toen was er niet genoeg tijd meer om de partij nog in winst om te kunnen zetten.

De doelpunten aan de kant van Atlantis werden gemaakt door Thomas Boogaard, Ilse Stolk, Bas Boogaard, Sjors Warmer en Erik Kragting (4).

Zaterdag 19 september jl. stond er voor het door Florist gesponsorde Atlantis 4 een uitwedstrijd op het programma tegen Tempo 9 uit Alphen aan de Rijn. Deze wedstrijd eindigde met een stand van 9-8 in het voordeel van Tempo. Dat is jammer voor Atlantis omdat zij het puike spel van … Lees meer »