Werken in het westen

Nieuw AJOC seizoen spectaculair van start!


Geplaatst op: 22 september 2009

De vakantie is alweer even voorbij. Colleges zijn weer in volle gang en het werk stapelt zich alweer op. Hoog tijd voor wat ontspanning dus! En waar kan je nu beter ontspanning zoeken dan bij de Algemene Jongeren Ontspannings Club?! Een heel nieuw AJOC seizoen staat op het punt van start te gaan. Sterker nog, Immitsj (Windmolen 75, in Mijdrecht) is alweer iedere vrijdagavond geopend onder het mom van AJOCafé.

Tijdens het AJOCafé is er wel wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Dit seizoen starten we namelijk met een heuse competitie pokeren, poolen en klaverjassen. Nieuw is ook het dobbelen. Zo is er iedere vrijdag wel iets te doen in Immitsj, naast het feit dat er ook ouderwets gezellig een drankje aan de bar gedronken kan worden. En ouderwets in de zin van de drankprijs, want alleen in Immitsj betaal je slechts €1,50 voor je drankje!

Tijdens het AJOCafé is de entree GRATIS en inleg voor het pokeren, poolen of klaverjassen is €1,50.

Naast het AJOCafé zullen ook de feestavonden op zaterdag terugkeren. En de grote opening van het nieuwe seizoen vind plaats op zaterdag 3 oktober 2009. En een grootse opening word het zeker want niemand minder dan de Jan Van Brusselband zal dit feest met ons mee vieren! Een feest wat je dus absoluut niet mag missen. Dus zet in je agenda, zaterdag 3 oktober vanaf 21.30 uur. Entree AJOC-leden: €6,- en niet-leden: €7,-. Toegang vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht!). En Immitsj vind je aan de Windmolen 75 in Mijdrecht. En ook op de zaterdagavond betaal je slecht €1,50 voor je drankje!

Meer informatie? Alvast de agenda bekijken? Lid worden? Neem een kijkje op WWW.AJOC.NL

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: AJOC

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw AJOC seizoen spectaculair van start!

De vakantie is alweer even voorbij. Colleges zijn weer in volle gang en het werk stapelt zich alweer op. Hoog tijd voor wat ontspanning dus! En waar kan je nu beter ontspanning zoeken dan bij de Algemene Jongeren Ontspannings Club?! Een heel nieuw AJOC seizoen staat op het punt van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: