Kees Kentrop en Gerard Daalhuizen 3e op ONK motorraces in Assen

Geplaatst op: 21 september 2009

Zondag 20 september vond op het circuit in Assen de laatste wedstrijd van het Open Nederlandse Kampioenschap zijspanmotorraces plaats.

Kees Kentrop uit Mijdrecht en Gerard Daalhuizen uit Kockengen, gesponsord door Bos Mijdrecht en Roké Motors, wisten zich met een 6e trainingstijd te plaatsen voor deze ONK. Vorig jaar, het eerste jaar dat zij meededen aan het ONK, werd het duo al verrassend 6e in het eindklassement. Dit jaar was de doelstelling om deze klassering minimaal te evenaren dan wel te verbeteren, wat gedurende het seizoen werd gerealiseerd. Nadat het groene licht gegeven werd gingen de 22 teams volgas de eerste bocht in waar Kentrop en Daalhuizen als 4e uitkwamen. In de spannende race die daarop volgde was het steeds stuivertje wisselen om de 3e en 4e plaats. Tot aan de laatste ronde bleef het spannend of Kentrop/Daalhuizen zich zouden kunnen overtreffen met een podiumplaats. Na de 12 ronden durende race werd het duo als derde afgevlagd op het Open Nederlandse Kampioenschap motorrace in de zijspanklasse.

Door deze prachtige prestatie eindigen Kentrop/Daalhuizen als 5e in het algemeen klassement.

Zondag 20 september vond op het circuit in Assen de laatste wedstrijd van het Open Nederlandse Kampioenschap zijspanmotorraces plaats. Kees Kentrop uit Mijdrecht en Gerard Daalhuizen uit Kockengen, gesponsord door Bos Mijdrecht en Roké Motors, wisten zich met een 6e trainingstijd te plaatsen voor deze ONK. Vorig jaar, het eerste … Lees meer »