Atlantis 2 wint van Vlug en Vaardig

Geplaatst op: 21 september 2009

Na een goede warming-up werd de wedstrijd door Atlantis 2 scherp begonnen, wat resulteerde in een stand van 5 - 0 binnen de eerste 15 minuten, onder andere door een mooie dieptebal. Hierna vergat het door Rabobank gesponsorde Atlantis wederom om te scoren en kwam Vlug en Vaardig terug naar 5 - 3. Dit kwam mede door slordigheden van de thuisploeg zelf.

Na de rust werd er gelukkig wel weer gescoord. Dit begon al in de eerste minuut van de tweede helft door een prachtig uitgespeelde bal van Peter van der Wel en Berry de Jong. Hierna werd helaas een strafworp gemist, maar door een snelle afvang werd er meteen gescoord door middel van een korte kans. Het door Rabobank gesponsorde Atlantis bouwde de stand hierna uit naar een voorsprong van 11 - 6. Tijdens de laatste tien minuten werden er nog twee wissels gemaakt aan de kant van Atlantis. In de laatste minuut werd er door Atlantis en Vlug en Vaardig allebei nog één keer gescoord, wat resulteerde in een eindstand van 12 - 7.

Zaterdag 19 september speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Vlug en Vaardig 2. Na het verlies van vorige week was het team er op gebrand om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd werd dan ook gewonnen met een stand van 12 - 7. Na een goede warming-up werd … Lees meer »