Atlantis 4 Florist zet bloemetjes buiten

Geplaatst op: 14 september 2009

Het begin van de wedstrijd verliep soepel. Al snel kwam Atlantis op voorsprong met 3-0. Daarna werd er ondanks de vele kansen een tijdje niet gescoord. Uiteindelijk ging Atlantis met een goed gevoel de rust in met een 7-2 voorsprong.

Na de rust was de concentratie wat minder en daar maakte Pernix gebruik van. Zij kwamen steeds meer terug in de wedstrijd en de stand werd 8-5. Atlantis ging gehaast spelen om snel tot doelpunten te komen maar dit werkte averechts. Tien minuten voor tijd was de score 8-8. Atlantis was beter maar kwam niet tot scoren. De spanning was erg groot. Nog 1 minuut te gaan, met een stand van 9-9. Uiteindelijk kreeg Atlantis een strafworp terwijl de laatste seconden wegtikten. Deze ging erin en met een stand van 10-9 voor Atlantis werd er afgefloten.
De volgende wedstrijd van Atlantis 4 Florist wordt in Alphen ad Rijn gespeeld tegen Tempo. Atlantis Florist 4 gaat met goede moed op weg naar deze volgende wedstrijd.

Zaterdag 12 september speelde het door Florist gesponsorde team Atlantis 4 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander was Pernix 7 uit Leiden. De wedstrijd leek een gemakkelijke overwinning voor Atlantis te worden maar eindigde uiteindelijk in een spannende nipte overwinning. Het begin van de wedstrijd verliep soepel. Al … Lees meer »