Atlantis 2 vergeet te scoren

Geplaatst op: 14 september 2009

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 2 het opnemen tegen en bij VZOD 2. Na de winstpartij van vorige week was iedereen gemotiveerd om ook deze wedstrijd te winnen. In een aantrekkelijke wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren, vergat het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 vooral in de eerste helft te scoren, waardoor uiteindelijk de wedstrijd werd verloren met 10 - 8.
In het begin van de wedstrijd was meteen duidelijk dat VZOD een betere tegenstander was dan Badhoevedorp een week eerder. VZOD begon scherp aan de wedstrijd en kwam al snel op een 2 - 0 voorsprong. Ondanks een snelle aansluitingstreffer van Sandra Pronk kreeg Atlantis geen greep op de wedstrijd. Er waren veel slordigheden in het spel van Atlantis, waardoor er geen lange aanvallen konden worden opgezet. Nadat VZOD moeizaam verder uitliep naar een gat van 3 punten was het Berry de Jong die vlak voor rust een belangrijk tweede doelpunt maakte.

Na de rust ging Atlantis opjacht naar de gelijkmaker, maar ondanks betere aanvallen was het VZOD dat makkelijker de korf kon vinden. Pas op een stand van 7 - 3 in het voordeel van VZOD begon het door Rabobank gesponsorde Atlantis beter te draaien. Met nog 10 minuten op de klok was de spanning weer helemaal terug met een stand van 7 - 7 na een doelpunt van Jan-Willem van Koeverden Brouwer. Blijkbaar had het Atlantis toch iets teveel kracht gekost, want het lukte VZOD om tweemaal op rij te scoren. Omdat er iets geforceerd moest worden, werden er extra grote risico's genomen wat beide ploegen nog een doelpunt opleverde: 10 - 8.

Aankomende zaterdag moet Atlantis 2 het in de thuiswedstrijd opnemen tegen Vlug&Vaardig uit Amsterdam. Hier zal alles uit de kast worden gehaald om een winstpartij te realiseren.

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 2 het opnemen tegen en bij VZOD 2. Na de winstpartij van vorige week was iedereen gemotiveerd om ook deze wedstrijd te winnen. In een aantrekkelijke wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren, vergat het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 vooral in de eerste helft … Lees meer »