Prima seisoensstart voor Atlantis A1

Geplaatst op: 14 september 2009

Na een intensieve voorbereiding hebben de nieuwe trainers/coaches Marijke Pauw en Arie Zaal hun team gestalte gegeven, zij hebben gekozen voor de volgende spelers Joyce Gortenmulder, Iris Facee Schaeffer, Wendy, Kentrop, Cynthia Sassen, Kristian Geerdinck, Jeroen Korver, Robin, van 't Schip, Goof van Straaten en Lars van Walraven. Ook dit seizoen is de shirtsponsor Van Dam bedrijfsdiensten. De A1 speelt in de veldcompetitie tegen Madjoe (Rijnsburg), Meervogels (Zoetermeer), K.I.O.S. (Nieuw Vennep), S.D.O. (Kamerik), Velocitas (Leiderdorp) en Vinken (Vinkeveen).

Afgelopen zaterdag mocht Atlantis in de eerste competitiewedstrijd thuis aantreden tegen de leeftijdgenoten uit Nieuw Vennep. De aanval met Lars, Goof, Wendy en Sharon Moen (die zeer verdienstelijk inviel voor de geblesseerde Joyce) moest nog wennen aan elkaar zij kregen veel kansen maar het geluk was nog niet aan hun zijde. Mede dankzij het ijzersterk verdedigen van het viertal Jeroen, Kristian , Iris en Cynthia bleef het lang 0-0, waarbij vooral Kristian veel ballen onderschepte. Maar met het gevarieerde aanvalsspel van Atlantis kon een doelpunt niet lang uitblijven, het was Lars die zijn tegenstander verschalkte en de 1-0 en 2-0 voor zijn rekening kwam, keurig aangegeven door Goof en Sharon. K.I.O.S. was niet onder de indruk en wist in korte tijd de stand weer gelijk te trekken. Nieuwe kansen voor de 1e aanval. Nu was het Wendy die met 2 afstandschoten de stand naar 4-2 bracht, wat tevens de ruststand was. De coaches hadden een goede eerste helft gezien en wisten dat er meer in zat. Een bliksemstart moest K.I.O.S de genadeslag geven en dat werd het ook.

De 2e helft was amper begonnen en Jeroen scoorde de 5e en 6e treffer, waarbij de laatste een strafworp was, verkregen door Iris. Lars schoot de 7-2 binnen en Goof maakte op aangeven van Wendy 8-2. Atlantis was los. Cynthia gunde Jeroen de 9-2, waarna K.I.O.S het eerste doelpunt maakte in de 2e helft. Het 10e doelpunt kwam op naam van Goof en kreeg zijn publiekswissel. Voor hem kwam Robin in het veld. Een foutje in de verdediging bracht K.I.O.S. op 10-4. Jeroen bekroonde een uitstekende wedstrijd met zijn 4e doelpunt en niet lang daarna wist K.I.O.S. de 5e tegentreffer te scoren. Het 12e en 13e doelpunt kwam uit handen van Wendy. Zo stond er na 2x 35 minuten op het scorebord de alleszeggende cijfers 13-5. Een goede start en op 19 september komt S.D.O. naar Mijdrecht. Aanvang 12.30 uur.

Na een intensieve voorbereiding hebben de nieuwe trainers/coaches Marijke Pauw en Arie Zaal hun team gestalte gegeven, zij hebben gekozen voor de volgende spelers Joyce Gortenmulder, Iris Facee Schaeffer, Wendy, Kentrop, Cynthia Sassen, Kristian Geerdinck, Jeroen Korver, Robin, van 't Schip, Goof van Straaten en Lars van Walraven. Ook dit … Lees meer »