Domper voor CSW

Geplaatst op: 6 september 2009

CSW begon zeer fanatiek aan de wedstrijd en probeerde door de tegenstander fel af te jagen snel een goal te forceren. De eerste kansen dienden zich dan ook al snel aan voor CSW. Een mooie dieptebal bereikte Edwin Milton die tegen de uitlopende keeper schoot. Na een verkeerde terugspeelbal van Amstelveen kon Milton zomaar richting keeper lopen maar de uitstekende doelman stond weer in de weg.

Amstelveen kon daar weinig tegenover stellen maar nam wel na een kwartiertje spelen de leiding. Een foutieve breedtebal werd onderschept en meteen diep gespeeld richting linksbuiten die zomaar door kon lopen richting Jordy Wens en niet faalde. CSW pakte de draad weer op en kreeg genoeg mogelijkheden om gelijk te maken. Een goede aanval over rechts belandde bij Michel Zeldenrijk die ook weer de keeper op zijn weg vond. Daarna kwam de goed wegsprintende Jay Klaas Wijngaarden alleen voor de keeper maar wederom weer geen doelpunt. CSW kwam over rechts een aantal malen goed door maar was er helaas niemand voor de goal om het karwei af te maken. Ook schoten uit de tweede lijn van Mauricio Cabeza miste net de precisie om nog voor rust op gelijke hoogte te komen.

Na rust pakte CSW meteen de draad weer op en dat leek al snel resultaat te hebben maar de pegel van Stefan Baars spatte uiteen op de lat. Daarna een schitterende aanval waarbij Stefan Baars de bal teruglag op de inkomende Mauricio Cabeza maar zijn schot was net iets te hoog. Na een kwartier spelen in de tweede helft was het dan toch eindelijk raak. Cabeza gaf de bal keurig mee aan invaller Jilles Klumper die de bal met links probeerde in te draaien. De keeper van Amstelveen pareerde het schot maar de rebound was een prooi voor Jay Klaas Wijngaarden.

Hierna ging CSW helemaal vol op de aanval spelen maar deed dat vaak te gehaast waardoor er te vaak onnodig balverlies werd geleden. De ruimtes tussen de linies werd te groot waardoor Amstelveen steeds onder de druk kon uitkomen. Zo kreeg CSW in de 81ste minuut de deksel op zijn neus. Een spaarzame aanval kwam terecht bij de linksbuiten die hard en laag voorzette en geheel vrijstaand kon bij de tweede paal zomaar worden ingetikt.

CSW probeerde nog van alles en een poging van Cesar de Kuyer was net iets te hoog. Hoge ballen in de zestien hadden ook niet het gewenste resultaat en zodoende eindigde deze eerste competitiewedstrijd voor CSW in een wel erg zure nederlaag.

Goed voetbal, zoveel kansen en niet winnen. Dat was de conclusie na deze wedstrijd en daaruit blijkt maar weer eens dat voetbal niet te voorspellen valt. A.s. zaterdag gaar CSW op bezoek bij Zandvoort.

Voor CSW is de eerste competitiewedstrijd tegen Amstelveen op een kleine domper uitgelopen. Als CSW alle kansen in deze wedstrijd had benut dan waren de 3 punten zeker in Wilnis achtergebleven maar na 90 minuten stond er nu een 1-2 op het scorebord. CSW begon zeer fanatiek aan de wedstrijd … Lees meer »