001- Uithoorn
Microsoft Online Suite: De productie omhoog, en de kosten omlaag

Microsoft Online Suite: De productie omhoog, en de kosten omlaag


Geplaatst op: 2 juli 2009

Bedrijven hebben vandaag de dag meer behoefte aan technologie die hen helpt bij meer flexibel te zijn en die waarde toevoegt op een kosteneffectieve manier. De Online Suite kan u helpen om de zorg van het managen en onderhouden van bedrijfssystemen te verlichten, en stelt IT afdelingen in staat zich te focussen op initiatieven die concurrentie voordeel kunnen opleveren.

Met de Microsoft Online Suite heeft u de krachtige productiviteitsvoordelen van Hosted Exchange, Hosted SharePoint, Office Communications Server en Live Meeting snel, gemakkelijk, zonder implementatiekosten. Deze Suite maakt het mogelijk om efficiënt en effectief te communiceren en samen te werken.

Werking
Er is geen investering vooraf nodig om hardware en additionele software te kopen, installeren of te configureren. SolidQ IT B.V. bevat betrouwbare apparatuur die zorgt voor een probleemloze en betrouwbare verbinding met de Microsoft Online Suite services. Het datacenter zorgt voor een 24-uurs toegang tot uw services en helpt om uw netwerk en data veilig te houden.

Hosted Exchange
Geeft werknemers de beschikking over mail, agenda en contacten vanaf iedere plek, op elk moment en op desktops, laptop en mobiele apparaten, terwijl het ook beschermt tegen virus, malware en spam.

Klik hier voor meer informatie over Hosted Exchange.

Office Communications Server
Stelt gebruikers in staat om snel de juiste persoon te vinden met één klik te communiceren vanuit de toepassing waarmee zij het meeste werken. Office Communications Server levert gestroom-lijnde toegang tot chat; 1:1 audio gesprekken.

Klik hier voor meer informatie over Office Communications Server. =

Hosted SharePoint
Deel documenten, contacten, agenda's en taken via één locatie. Hosted SharePoint stelt u in staat om flexibel en efficiënt samen te werken met teamleden, om bedrijfsinformatie gemakkelijk te vinden en uw workflows te managen.

Klik hier voor meer informatie over Hosted SharePoint.

Live Meeting
Ontmoet collega's en klanten via online vergaderingen, training-sessies en andere evenementen met alleen een PC met internet. Live Meeting services biedt uw medewerkers de mogelijkheid om samen te werken waar ze zich maar bevinden. Daarnaast kunt u documenten delen met video en geluid zonder de kosten en het ongemak van reizen.

PRIJZEN
De tarieven voor Microsoft Online Services zijn per gebruiker per maand.

Product Prijs

Business Productivity Online Suite (4 in 1 pakket) € 12,78
Exchange Online € 8,52
SharePoint Online € 6,18
Office Live Meeting € 3,83
Office Communications Online € 2,13

U betaald bovenstaande kosten direct aan Microsoft, een klein percentage (10%) zal SolidQ IT B.V. in rekening brengen voor het beheren van uw Online Suite.

Gratis Uitproberen ??

Dat kan, vul uw gegevens in op http://www.solidq.nl/bposuitproberen.php en wij sturen u de inloggegevens.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Microsoft Online Suite: De productie omhoog, en de kosten omlaag

Bedrijven hebben vandaag de dag meer behoefte aan technologie die hen helpt bij meer flexibel te zijn en die waarde toevoegt op een kosteneffectieve manier. De Online Suite kan u helpen om de zorg van het managen en onderhouden van bedrijfssystemen te verlichten, en stelt IT afdelingen in staat zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: