Midreth Open 2009 zeer sportief verlopen!

Geplaatst op: 30 juni 2009

Dankzij de hoofdsponsor van het toernooi, Bouwbedrijf Midreth B.V. kon dit toernooi dit jaar voor de 9e keer plaatsvinden! Ondanks de economische crisis heeft Midreth Tennisvereniging Wilnis weer kunnen ondersteunen in dit geweldige toernooi!

Ondanks dat de regen in het finaleweekend wat roet in het eten probeerde te gooien, is het finaleweekend succesvol afgesloten. Een aantal mensen heeft uit moeten wijken naar de hal en de smash-court banen in Vinkeveen, maar het gros van de wedstrijden is gelukkig gespeeld in Wilnis zelf.

De finaledag trok tal van toeschouwers bij de dames enkel 3, die uiteindelijk gewonnen is door Marija Zivkovic Laurenta en de herenenkel 3, die gewonnen is door Mark Derksen met een overtuigende score van 6-0 6-2. Helaas ging de finale in de herendubbel 3 niet door. De tegenstanders van de gebroeders Derksen kwamen niet opdagen op deze finaledag. De heren Derksen waren wel zo sportief om een korte demonstratiewedstrijd te spelen tegen Ruud van der Helm en Michel. Wij danken hen voor hun sportiviteit en deelname aan dit toernooi!

Over de hele week gezien zijn er weer vele positieve reacties gekomen over dit toernooi. De organisatie had iedere situatie in de hand en konden vrijwel iedereen tevreden stellen. Iedereen kijkt terug op een enorm geslaagd toernooi en hoopt op een zelfde toernooi volgend jaar!

Het Midreth Open 2009 zit er weer op! Afgelopen week werd er weer in talloze categorieën gestreden om de eerste plaats. Deelnemers werden de hele week door verwend middels het alom bekende eettentje en tombola's. Dit jaar waren er vele ongelooflijk mooie prijzen te winnen van verschillende sponsors. Dankzij de … Lees meer »