De Vinken A2 kampioen

Geplaatst op: 8 juni 2009

Zaterdag 6 juni stond er voor De Vinken A2 een belangrijke wedstrijd op het programma tegen buurtploeg Atlantis A2. Bij winst zou De Vinken A2 gedeeld kampioen zijn en bij verlies of gelijkspel zou dit feest helaas niet doorgaan. Aangezien de vorige wedstrijd tegen Atlantis verloren werd, beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

In de aanval begonnen Jessica Zijerveld, Linsy Zaal, Vincent Verbruggen en Arjan Lommers met aanvallen. De Vinken begon sterk en een doelpunt kon eigenlijk niet uitblijven. En die kwam er dan ook: 1-0. Maar door een overtreding kreeg Atlantis een strafworp mee die werd gescoord. De stand was weer gelijk getrokken. Het Vinkenteam was aardig in vorm want er werden drie doelpunten op rij gescoord, waardoor de ploeg met 4-1 voor kwam te staan. Maar Atlantis kwam weer terug en trok de stand opnieuw gelijk: 4-4. Voor rust werd er door beide teams nog een doelpunt gemaakt, waardoor bij rust een stand van 5-5 op het scorebord stond.

Na de rust begonnen Lisa Kroon, Danique Pauw, Jasper van Peursem en Jeroen Langeraar in de aanval. Door de gelijke stand, moest De Vinken nog beter haar best doen om de winst te pakken. En dit deed de ploeg. In de tweede helft werden er veel meer duels gewonnen dan in de eerste helft, zodat de aanvallen langer duurden. Met als gevolg dat De Vinken er vier achter elkaar scoorden. Hierna werd er steeds beurtelings gescoord door beide partijen. Maar voor Atlantis was dit niet goed genoeg. De wedstrijd werd door De Vinken A2 uiteindelijk gewonnen met 8-12. Dat betekent dus dat De Vinken A2 kampioen is geworden! Met een mooi bosje bloemen en een medaille gingen de Vinkeveners terug naar hun eigen Vinkennest. Coaches, Peter Kooyman en Marco Gijsen, bedankt voor dit leuke jaar!

Zaterdag 6 juni stond er voor De Vinken A2 een belangrijke wedstrijd op het programma tegen buurtploeg Atlantis A2. Bij winst zou De Vinken A2 gedeeld kampioen zijn en bij verlies of gelijkspel zou dit feest helaas niet doorgaan. Aangezien de vorige wedstrijd tegen Atlantis verloren werd, beloofde het een … Lees meer »