Het tweede kampioenschap voor Atlantis D1

Geplaatst op: 25 mei 2009

Afgelopen zaterdag 23 mei stond er wederom een zeer spannende kampioenschapswedstrijd op het programma. Deze keer tegen medekoploper OVVO D2. Vorige wedstrijd werd met 4-2 verloren, iedereen was extra gemotiveerd om de overwinning, en dus het kampioenschap, binnen te halen.

Het eerste aanvalsvak ging als een sneltrein van start. Met goed en snel samenspel van Davey van Putten, Mark Kruiswijk, Rosalie Schouten en Joyce Rodenburg zorgden zij, voor een groot deel, voor de 8-2 voorsprong in de rust.

Het eerste verdedigingsvak wist de tegendoelpunten tot een minimum te beperken door goed geconcentreerd te beginnen en slim de bal te onderscheppen. Dit vak bestond uit: Casper van Vliet, Jonathan van der Horst, Jill Fontijn en Aisha Keijman.

Na een korte rust ging het door ROEBESON gesponsorde team vol zelfvertrouwen de tweede helft tegemoet. Echica Warrels kwam in het veld voor Joyce Rodenburg. Jammer genoeg moest Lars Kuijlenburg op de bank blijven zitten vanwege een voetblessure.

OVVO vocht terug in de tweede helft en wist nog een aantal doelpunten te maken. Dit mocht niet baten want de D1 van Atlantis beet van zich af en wist de voorsprong te behouden. Ruim voor het eindsignaal konden de bloemen, medailles en taart klaar gezet worden.

Met nog een laatste doelpunt in de laatste minuut klonk het laatste fluitsignaal bij de stand van 12-4 voor Atlantis!

Met 1 keer een tweede plaats en kampioenschappen in 2 verschillende klasses kan Atlantis D1 terugkijken op een leuk en goed seizoen. Dit is vooral te danken aan de leergierige instelling en het harde werken van de spelers op de trainingen en tijdens de wedstrijd.

Ook willen wij de spelers - die regelmatig reserve hebben gezeten en hebben ingevallen - Heleen Haspels en Britt Vermolen bedanken voor hun inzet dit seizoen.

Natuurlijk willen wij ook de enthousiaste sponsor, ROEBESON, en onze supporters bedanken! Het was een geweldig mooi seizoen!!

Atlantis D1 - gesponsord door ROEBESON, expertises en taxaties - haalde tijdens het 1e veldseizoen al het kampioenschap binnen. Nadat zij een klasse hoger gingen spelen hadden zij in de zaal al een keer de kans om kampioen te worden in de 1e klasse. Helaas werd de kampioenschapwedstrijd toen verloren. … Lees meer »