Atlantis E2 kampioen veldcompetitie

Geplaatst op: 25 mei 2009

Zaterdag 23 mei speelde de E2 de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze konden met een gerust hart de wedstrijd in want twee wedstrijden daarvoor hadden ze het kampioenschap al veilig gesteld. Het team was de gehele veldcompetitie onverslaanbaar en had alle wedstrijden gewonnen, een prestatie om trots op te zijn!! Mede door het prachtige weer en het leuke spel van deze E2 was er zeer grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's etc. Het was een dolle boel aan de kant met alle toeters en bellen.

Het eerste doelpunt werd reeds gemaakt in de 7e minuut d.m.v. een doorloopbal van Suzanne v.d. Plas. Rick Kuijlenburg was ook lekker op dreef en scoorde in 5 minuten tijd 3 doelpunten zodat er met een stand van 4-0 de rust in werd gegaan. Na de rust scoorde Suzanne v.d. Plas, deze keer van afstand, het 5e doelpunt. Elise van Walraven scoorde het 6e en tevens laatste doelpunt van deze wedstrijd. De laatste wedstrijd werd dus op een mooie manier afgesloten met een 6-0 eindstand. Ook werd er bij het nemen van de strafworpen de hoogste score behaald: 13-4.

Om half 1 was de officiële huldiging. Joost Reurings, voorzitter van jeugdcommissie, sprak het hele team toe en dankte de coaches Niels van Oudenallen, Iris Facee-Scheaffer en Wilco Kuijlenburg voor hun inzet. Ook dankte hij de sponsor Yvonne de Hoop, van De Hoop Interim Management, die speciaal voor deze gelegenheid ook aanwezig was.

Het was een prachtige afsluiting van een mooi seizoen!

Op de foto:
Wilco Kuijlenburg, Niels van Oudenallen, Iris Facee-Scheaffer ,Rick Kuijlenburg, Jamaico Lammers, Emma Beijer, Suzanne v.d. Plas, Leonie Kruiswijk, Zoë Trompert, Sander v.d. Sluijs, Saskia Veenboer, Lieke van Scheppingen, Trevor de Waal en Elise van Walraven.

Zaterdag 23 mei speelde de E2 de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze konden met een gerust hart de wedstrijd in want twee wedstrijden daarvoor hadden ze het kampioenschap al veilig gesteld. Het team was de gehele veldcompetitie onverslaanbaar en had alle wedstrijden gewonnen, een prestatie om trots op te … Lees meer »