Atlantis 2 pakt geen punten mee naar huis

Geplaatst op: 11 mei 2009

Met een volle bank reserves begon Atlantis 2, gesponsord door Fortis met de volgende opstelling in de aanval: Melissa v.d Stap, Tamara Gortenmulder, Jimmy de Koning en Berry de Jong. Helaas wist DKV (IJ) het eerste doelpunt te maken. Als snel kwam Atlantis terug met een mooie doorloopbal. Het verdedingsvak bestond uit: Wilma Kranenburg, Sandra Gortenmulder, Alex van Senten en Wouter Drubbel.

Al snel in de eerste helft wist DKV uit te lopen met een voorsprong. Na diverse kansen ging het gesponsorde Fortis team de rust in met 8-3.

Kort na de rust werd Jimmy de Koning door een eerder opgelopen blessure gewisseld door Bas Bogaard. Atlantis 2 had veel moeite met score, maar door een goed samenspel wisten ze weer te scoren. Eline Laaper kwam nog het veld in voor Wilma Kranenburg. Uiteindelijk wist Atlantis de wedstrijd te eindigen met 15-8 op het score bord.

Volgende week mag Atlantis 2 weer aantreden op hun eigen veld tegen SDO (K) 3 om 13.30 uur. Hopelijk weet Atlantis 2 dan punten te pakken en daarbij Fiducia en De Vinken onder zich te laten.

Bron: Ingezonden Stukken

Atlantis 2 moest het op nemen tegen DKV in IJmuiden. Atlantis 2, gesponsord door Fortis begon vol goede moed aan deze wedstrijd. In de hoop nog 2 winstpunten mee naar huis te kunnen nemen. Op dit moment kan Atlantis 2 de punten nog goed gebruiken. Met een volle bank reserves … Lees meer »