Atlantis E2 hoopt op kampioenschap

Geplaatst op: 11 mei 2009

In het nieuwe buitenseizoen zijn de eerste punten al binnen gehaald. Tegen LUNO is een mooie overwinning geboekt door met 0-6 te winnen. In een leuke wedstrijd in een heerlijk zonnetje waren alle kinderen uitblinkers. Het harde werken op de trainingen werpt zijn vruchten af. Dit dankzij 3 enthousiaste trainers/coaches: Niels van Oudenallen, Iris Facee Schaeffer en Wilco Kuijlenburg.

De tweede wedstrijd was in Almere tegen EKVA. Ook dit team is geen onbekende van de door De Hoop Interim Management gesponsorde ploeg. Zowel EKVA als Luno zaten in het zaalseizoen ook bij de E2 in de competitie. Alle wedstrijden waren door Atlantis gewonnen. Ook nu weer waren er alleen al in de eerste helft 8 goede kansen. Maar helaas gingen ze mis door pech en veel wind. Gelukkig scoorden Rick en Suzanne in de laatste 10 minuten ieder 2 keer. We gingen dus opnieuw naar huis met een mooie overwinning van 0-4.

De zaterdag daarop was de return tegen Luno. Voor eigen publiek werd er een spannende wedstrijd gespeeld. Al snel, in de eerste minuut, opende Zoë de score. Emma zorgde voor de volgende 2 doelpunten. In de tweede helft was het Saskia die de 4-0 maakte. Luno scoorde het eerste tegendoelpunt van de competitie. Een zeer mooie aanval in de laatste minuut van de wedstrijd, waarbij alle spelers betrokken waren, bezorgde Atlantis E2 de derde overwinning: 5-1.

Na de vakantie moesten de jonge spelers meteen aan de bak tegen ESDO uit Kockengen. Zij staan 2e net achter onze talenten. Het werd de spannendste wedstrijd tot dan toe. Dit kwam doordat ESDO veel invallers uit hogere teams had ingeschakeld. Toch hield onze E2 stand. Mede dankzij het goede verdedigen van Elise en een mooie bal van Rick werd het 0-1 voor Atlantis.

Met vier wedstrijden gespeeld en alles gewonnen komt het kampioenschap langzaam dichterbij.

De E2 Hoopt op een mooie afsluiting van dit seizoen.

Bron: Ingezonden Stukken

In het nieuwe buitenseizoen zijn de eerste punten al binnen gehaald. Tegen LUNO is een mooie overwinning geboekt door met 0-6 te winnen. In een leuke wedstrijd in een heerlijk zonnetje waren alle kinderen uitblinkers. Het harde werken op de trainingen werpt zijn vruchten af. Dit dankzij 3 enthousiaste trainers/coaches: … Lees meer »