Atalante verliest bekerwedstrijd tegen TEVOKO 1 -3

Geplaatst op: 4 mei 2009

Vinkeveen - Zaterdag 2 mei moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame spelen tegen de nummer 1 van de andere promotieklasse TEVOKO uit Texel.

Het team van Sjaak Immerzeel speelde zaterdag 2 mei de halve finale van de beker tegen TEVOKO dames 1. Carin van Tellingen was afwezig vanwege haar werk en Nancy Schockman is nog herstellende van haar operatie aan haar arm. De Atalante dames hadden hierdoor nog maar twee wissels.
De wedstrijd werd goed begonnen met de vertrouwde opstelling van Sjaak Immerzeel. Door goede servicedruk konden de dames een voorsprong nemen. Deze voorsprong heeft Atalante D1 niet meer weggegeven. Aan het eind van de set kwam wel het degelijke spel van TEVOKO in opmars. Toch werd deze set nog gewonnen met 20 - 25.

De tweede set werd gedreven begonnen door Atalante. Maar de tegenstander kwam steeds beter in haar spel. De grote buitenaanvalster kon naar hartenlust scoren. Atalante D1 had moeite om deze hard geslagen ballen onder controle te brengen. Mede door mindere passes en te weinig aanvalskracht ging deze set uiteindelijk verloren met 25 - 22.
De derde set zag er hetzelfde uit als de tweede set. Wisselend spel, goede aanvallen gecombineerd met slechte services zorgden ervoor dat Atalante niet op een voorsprong kon komen. Sjaak Immerzeel probeerde het team weer bij de les te houden door Suzan Heine in het team te brengen. Helaas was dit niet genoeg voor de setwinst. Ook deze set werd verloren met 16 - 25.

De vierde set zou nog een extra set met zich mee brengen. De dames van Atalante konden nog goed meekomen tot de stand 16 - 16. Helaas net als in de tweede set hadden de dames moeite met de slimme aanvallen van de tegenstander. Marlieke Smit haalde nog wel een aantal ballen van de grond maar de dames van Atalante konden niet meer met het goede spel van TEVOKO mee. Deze set werd verloren met 18 -25. De wedstrijd heeft Atalante d1 dan ook verloren met 1 - 3

Het seizoen van Atalante dames 1 zit erop. Atalante is tweede geworden in de competitie en zijn tot de halve finale van de regiobeker gekomen. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die ons dit seizoen hebben aangemoedigd en natuurlijk zien we u graag weer terug aan het begin van het seizoen!

Bron: Ingezonden Stukken

Vinkeveen - Zaterdag 2 mei moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame spelen tegen de nummer 1 van de andere promotieklasse TEVOKO uit Texel. Het team van Sjaak Immerzeel speelde zaterdag 2 mei de halve finale van de beker tegen TEVOKO dames 1. Carin van Tellingen was … Lees meer »