CSW simpel langs Altius

Geplaatst op: 27 april 2009

CSW 1 - Altius 1 4 - 1

CSW begon goed aan de wedstrijd. Altius werd direct vastgezet op eigen helft en binnen tien minuten stond de openingstreffer op het scorebord. Een vrije trap werd goed de zestienmeter ingedraaid en het was de geheel vrijstaande Alexander Bos die de bal langs de keeper van Altius kopte: 1-0. CSW bleef geconcentreerd spelen en ging op zoek naar de 2-0. Een voorzet van Edwin Milton kwam bij de tweede paal voor de voeten van Jay Klaas Wijngaarden. Zijn inzet werd echter nog net voor de doellijn gepareerd door een verdediger van Altius. Altius wist sporadisch onder de druk van CSW uit te komen maar kon niet gevaarlijk worden. Na een klein half uur voetballen viel dan toch de 2-0. Een afgeslagen bal kon worden opgepikt door Frank Zaal. Zijn voorzet kon nog worden weggekopt maar de afgeslagen bal werd door Jay Klaas Wijngaarden knap ingeschoten: 2-0.

In de tweede helft startte Altius met een extra aanvaller omdat zij ook moesten winnen.. Omdat Altius met meer risico ging spelen ontstond er meer ruimte voor de aanvallers van CSW. Altius wist langzamerhand ook iets gevaarlijker te worden. De beslissing viel echter vrij snel na rust. Na goed druk zetten kon de bal van de linkerkant voorgegeven worden en Edwin Milton tekende voor de 3-0. Altius besloot om achterin één op één te gaan spelen. Diverse kansen konden door de aanvallers van CSW niet worden omgezet in goals. Onverwachts wist Altius te scoren. De doorgeschoven laatste man kon vrij inschieten van ruim twintig meter en zowaar plofte de bal achter keeper Wens: 3-1. Een goede waarschuwing voor CSW die in deze fase iets te gemakzuchtig speelde. CSW nam het heft weer in handen en wist met enkele corners diverse malen gevaarlijk te worden. Uiteindelijk was het Tim Vis die een goede wedstrijd bekroonde met de 4-1 en de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Een verdiende overwinning voor de Wilnissers. Volgende week kan de titel behaald worden als men wint van De Meern. Met een punt voorsprong zal er wel gewonnen moeten worden om zich te verzekeren van de titel en promotie naar de tweede klasse.

Bron: Ingezonden Stukken

CSW 1 - Altius 1 4 - 1 CSW is weer een stap dichterbij de titel. Met nog één wedstrijd te spelen staat het met een punt voorsprong aan de kop van de ranglijst. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd Altius met lege handen naar huis gestuurd. CSW … Lees meer »