001 - Escaperoom aglemeen

Ons Tweede Thuis, winnaar Zilveren Turfloop, businessteams


Geplaatst op: 14 december 2012

Zondag 4 november vond de Zilveren Turfloop in Mijdrecht plaats.

Vast onderdeel daarvan is de businessloop. Op de 10 kilometer was HVR Bouw als winnaar aangewezen. Na veel rekenen bleek later dat Ons Tweede Thuis de echte winnaar was. Woensdag 12 december werd één en ander rechtgezet en goedgemaakt.

HVR bouw was zo sportief om bij het Dienstencentrum van Ons Tweede Thuis te verschijnen met de wisselbeker die zij in eerste instantie gekregen hadden. Tijdens een geanimeerde en gezellige bijeenkomst werd de beker officieel en onder toezicht van een ZTL-commissielid aan de echte winnaars van Ons Tweede Thuis overgedragen.

Beide teams hebben beloofd dat ze in 2013 wederom zullen strijden om de 1e plaats. Extra spannend, bij winst van Ons Tweede Thuis in 2013 mogen zij de wisselbeker definitief in bezit houden!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ons Tweede Thuis, winnaar Zilveren Turfloop, businessteams

Zondag 4 november vond de Zilveren Turfloop in Mijdrecht plaats. Vast onderdeel daarvan is de businessloop. Op de 10 kilometer was HVR Bouw als winnaar aangewezen. Na veel rekenen bleek later dat Ons Tweede Thuis de echte winnaar was. Woensdag 12 december werd één en ander rechtgezet en goedgemaakt. HVR … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: