Strijdvaardig Atlantis 2 pakt een punt in Almere

Geplaatst op: 17 december 2012

Atlantis begon in de aanval met Peter van der Wel, Robin van t Schip, Tamara Gortenmulder en Sophia van der Horst. In de verdediging startte Jimmy de Koning, Berry de Jong, Sharon Moen en Megan van Aken. Vanaf de eerste minuut werd al duidelijk dat Atlantis tegen een gelijkwaardige tegenstander speelde. Het ging in eerste instantie gelijk op, maar EKVA wist uit te lopen naar een 6-3 voorsprong. Toen toonde Atlantis veerkracht door deze achterstand om te buigen in een 6-8 voorsprong. Een zeer knappe prestatie. Uiteindelijk ging Atlantis de rust in met een 8-9 voorsprong.

In de rust complimenteerde de coaches de spelers van hun veerkracht en strijdlust. De coaches wilde in de tweede helft hetzelfde Atlantis zien. Strijdvaardig, veerkracht en geloof. Dit waren de drie kernwoorden die voor Atlantis van toepassing waren.

De tweede helft ging van start en het werd een bloedstollende eindfase. De ploegen ging gelijk op met maximaal 2 punten verschil. Toch wist zowel Atlantis als EKVA telkens terug te komen tot gelijkspel. Uiteindelijk stond Atlantis 12-14 voor, maar toch wist EKVA terug te komen naar een 14-14 gelijkspel. Ondanks het gelijkspel waren de spelers en coaches niet ontevreden. Het was een gelijkwaardige tegenstander en Atlantis heeft er alles aan gedaan om de punten binnen te halen.

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 2 het opnemen tegen de ploeg uit Almere, EKVA. Atlantis stond een plaats boven EKVA waardoor het verschil minimaal is. Dit bleek ook in de wedstrijd. De ploegen gingen gelijk op en de wedstrijd eindigde in een 14-14 gelijkspel. Atlantis begon in de aanval met Peter … Lees meer »