Atlantis 3 neemt de punten mee naar Mijdrecht

Geplaatst op: 17 december 2012

Het door HW van der Laan BV gesponsorde derde team van Atlantis heeft zich weer prima bewezen. Vol enthousiasme gingen ze op weg naar Reeuwijk om daar tegen het tweede team van die club te spelen.

De wedstrijd begon met in de eerste aanval Arjen Markus, Timo Jongerling, Cynthia Sassen en Chantal Poolman en in de eerste verdediging Barry van der Waa, Martijn de Horde, Kim Stolk en Sandra Pronk. Daarnaast was er ook een goed gevulde bank met Iris Facee Schaeffer, Wilma Kranenburg, Harold Taal en Robin van ’t Schip.

Atlantis 3 wist als eerste de korf te vinden door een mooie openingsbal welke door Chantal Poolman werd benut. Zowel Reeuwijk als Atlantis gingen gelijk op, mede door de scherpe verdediging van Reeuwijk. Maar door de doorzettingskracht van alle spelers bleef Atlantis 3 gelijk oplopen. Met slechts een punt achterstand ging het door HW van der Laan BV gesponsorde team de rust in. De stand bedroeg 6-5.

In de rust werden de spelers nogmaals op scherp gezet door de coach Harold Taal. Na de rust wist de Mijdrechtse ploeg de korf snel weer te vinden. Direct zorgde Atlantis 3 voor een gelijkspel dankzij een doorloopbal door Sandra Pronk. Vanaf dat moment wist Atlantis de doelpunten naar zich toe te trekken en een voorsprong te creëren. Reeuwijk probeerde telkens nog terug te komen en met een doelpunt van hun kant wisten ze dichterbij te komen. Maar Atlantis 3 zorgde telkens weer voor twee doelpunten voorsprong. De laatste minuten werden zorgvuldig door Atlantis 3 uitgespeeld en Reeuwijk wist niet meer bij te komen.

De scheidsrechter floot de wedstrijd af met op het scorebord een stand van 12-14. De winst was voor Atlantis 3.

Wil je zien hoe dit team de strijd verder voortzet in de competitie? Kom dan 22 december om 10:00 uur naar sporthal De Phoenix, waar tegen Gemini 2 aangetreden zal worden.

Het door HW van der Laan BV gesponsorde derde team van Atlantis heeft zich weer prima bewezen. Vol enthousiasme gingen ze op weg naar Reeuwijk om daar tegen het tweede team van die club te spelen. De wedstrijd begon met in de eerste aanval Arjen Markus, Timo Jongerling, Cynthia Sassen … Lees meer »