001 - Homan Zonnepanelen
Kwinkslag 1 kijkt aan tegen een nederlaag

Kwinkslag 1 kijkt aan tegen een nederlaag


Geplaatst op: 17 december 2012

Afgelopen donderdag mocht Kwinkslag 1, bestaande uit Ton Bunschoten, Berry van Veen, Barbara Reurings en Jolanda Klinkhamer, aantreden tegen een jeugdig team uit Zeist. Met goede moed werd er begonnen met de herendubbel. Na een matig einde van de 1e game schakelden Ton en Berry een tandje bij en werden de heren uit Zeist met ruime cijfers verslagen in de 2e en 3e game. Gelijktijdig werd de damesdubbel gespeeld die helaas verloren ging. Hierna mocht Ton aantreden in de enkel.

De partijen waren aan elkaar gewaagd, maar op de belangrijke momenten kon Ton de punten helaas niet naar zijn kant toetrekken, 1-2. Nadat de andere 3 enkelpartijen duidelijk naar Zeist gingen waren de mix dubbels aan de beurt. In de 1e mix wisten Berry en Barbara de tegenstanders op de knieën te krijgen in 2 games, een puike prestatie! In de 2e mix kwamen Ton en Jolanda in de 2e game sterk terug, maar in de 3e game wist en de tegenstanders zich weer op te richten en de partij te winnen. Een 2-6 nederlaag, maar toch een geslaagde avond met goede partijen!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag 1 kijkt aan tegen een nederlaag

Afgelopen donderdag mocht Kwinkslag 1, bestaande uit Ton Bunschoten, Berry van Veen, Barbara Reurings en Jolanda Klinkhamer, aantreden tegen een jeugdig team uit Zeist. Met goede moed werd er begonnen met de herendubbel. Na een matig einde van de 1e game schakelden Ton en Berry een tandje bij en werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: