02 - Senior  sportief actief 2e week

Ook deze Kerstvakantie weer De Instuif


Geplaatst op: 17 december 2012

Omdat De Instuif 2012 een groot succes was, doen de combinatiefunctionarissen het begin 2013 heel graag nog eens! Op 4 januari, de laatste vrijdag in de kerstvakantie, zal KDO weer worden omgetoverd tot een verrassend sport- & cultuurparadijs! Tussen 12u & 15u zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar weer welkom om in te stuiven!

Nieuw dit jaar zijn o.a. Mini-tennis, Kungfu, Schermen en Ritmische Gymnastiek. Ook is er een Voorlees-concert en zelfs een speciale speelzaal voor de allerkleinsten. Maar Taiji Kungfu Waaier, Panna-knockout, het Springkussen, de Theater-instuif, zingen met Xing, Tattoos laten zetten, Tekenen en Knutselen zijn er natuurlijk ook weer. En meer!

De Instuif kost 2 euro en daar zitten limonade en fruit (gesponsord door Goudreinet Zijdelwaardplein) bij in. Voor de ouders is de kantine open, zodat zij warm en droog kunnen wachten terwijl de kinderen genieten van al wat er te doen is die middag. Sportieve kleding met binnensportschoenen zijn voor de kinderen verplicht.

De combinatiefunctionarissen, alle betrokken sport-& cultuuraanbieders en vrijwilligers hopen ook dit jaar op een geslaagde Instuif en zien de kinderen vrijdag 4 januari tussen 12u & 15u graag binnenstuiven!

Want wat er ook speelt in Uithoorn & De Kwakel, laat het vooral de kinderen zijn!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook deze Kerstvakantie weer De Instuif

Omdat De Instuif 2012 een groot succes was, doen de combinatiefunctionarissen het begin 2013 heel graag nog eens! Op 4 januari, de laatste vrijdag in de kerstvakantie, zal KDO weer worden omgetoverd tot een verrassend sport- & cultuurparadijs! Tussen 12u & 15u zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: