001 - Escaperoom aglemeen

Rotary viert kerst bij Merenhof


Geplaatst op: 17 december 2012

Op zaterdag 15 december stonden er plotseling een paar kerstmannen voor de deur van de Merenhof met een kerstboom. De kinderen hielpen de kerstmannen om de boom op te tuigen. Intussen werd het binnen gezellig gemaakt. De tafels werden gedekt met kerstkleden en in de keuken werd chocolademelk gewarmd en kerstbrood gesneden.

Nadat de kerstboom prachtig was versierd en de lichtjes waren aangestoken, gingen we naar de gezellig gedekte tafels. Daar was het smullen geblazen!

Na het eten werd het verhaal verteld van de kerstboom, die zo graag heel groot wilde worden. Hoe het die kerstboom verging is natuurlijk duidelijk. Die staat momenteel schitterend te pronken bij de voordeur van de Merenhof!

Na het verhaal zat de sfeer er goed in en hebben we met elkaar nog kerstliedjes gezongen, waarbij vooral de mooie stem van Rabea opviel. Van het zingen werden we allemaal heel vrolijk, zodat er lachend een einde kwam aan deze geslaagde bijeenkomst.

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude organiseert al vele jaren activiteiten voor de kinderen van de Merenhof.

Wilt u meer weten over onze rotaryclub, belt u dan met het secretariaat: 0294 286894.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotary viert kerst bij Merenhof

Op zaterdag 15 december stonden er plotseling een paar kerstmannen voor de deur van de Merenhof met een kerstboom. De kinderen hielpen de kerstmannen om de boom op te tuigen. Intussen werd het binnen gezellig gemaakt. De tafels werden gedekt met kerstkleden en in de keuken werd chocolademelk gewarmd en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: