Start Atlantis 2 teleurstellend

Geplaatst op: 20 april 2009

Maarssen - Zaterdag 11 april begon voor het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 de tweede helft van het veldseizoen. Na een goede voorbereiding startte Atlantis vol vertrouwen de belangrijke wedstrijd tegen het hoger geplaatste OVVO 4. Van deze tegenstander moest en kon gewonnen worden. Bij de eerdere ontmoeting was de eindstand 12-12.

Atlantis 2 begon fel aan de wedstrijd. De eerste aanval, bestaande uit Alex van Senten, Berry de Jong, Tamara Gortenmulder en Melissa v/d Stap zocht naar goede kansen en doelpunten. Toch was het OVVO dat de score opende door middel van een afstandschot.

Na de 1 - 1 mocht het tweede aanvalsvak, bestaande uit Jimmy de Koning, Wouter Drubbel, Kim Stolk en Sandra Gortenmulder, proberen om als eerste een gat van 2 punten te maken. Helaas gebeurde het omgekeerde en was het OVVO dat makkelijker de korf vond.

Met een 3 - 1 achterstand bleef Atlantis zoeken naar de aansluitende treffer. Hier kreeg het ook de tijd voor, omdat het verdedigend goed zat. Helaas was het een dag waarbij de korf moeizaam gevonden werd. Zo stond het halverwege slechts 3 - 2.

Na een goede speech van coach Petra Taal startte Atlantis fel aan de tweede helft. En met succes, want al in de eerste aanval kwam door een goed afstandsschot van Alex van Senten de gelijkmaker op het score bord. Hierna kreeg OVVO toch nog voor korte tijd het initiatief, en liep uit naar weer 2 punten verschil.

Ondanks dat de rest van de wedstrijd het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 lange aanvallen kon opzetten en dat OVVO geen antwoord wist te vinden op de verdedigende kwaliteiten lukte het niet om de wedstrijd te keren. Hierdoor werd de wedstrijd afgesloten met een teleurstellende 8 - 5 nederlaag.

Door deze nederlaag is Atlantis 2 gezakt naar de laatste plaats in de competitie en zal het er alles aan moeten doen om het seizoen nog positief te kunnen afronden. Het zou een domper zijn op het 40 jarig bestaan van de club, wat op 2 mei as feestelijk wordt gevierd. Ook op die dag zal de selectie van Atlantis d.m.v. een echte carwash het beste beentje voor zetten!

Bron: Ingezonden Stukken

Maarssen - Zaterdag 11 april begon voor het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 de tweede helft van het veldseizoen. Na een goede voorbereiding startte Atlantis vol vertrouwen de belangrijke wedstrijd tegen het hoger geplaatste OVVO 4. Van deze tegenstander moest en kon gewonnen worden. Bij de eerdere ontmoeting was de … Lees meer »