CSW DAMES:Verlies in wedstrijd met twee gezichten.

Geplaatst op: 23 maart 2009
RCL DA2 – CSW DA 1 1.- 0

In het begin van de wedstrijd drukte CSW de dames van RCL terug op eigen helft, op schoten van Linda ging de keeper van RCL 2x in de fout, maar de bal verdween niet in het doel. Met schoten op het doel bleef CSW gevaarlijk, Mirthe kwam net iets tekort om uit een van de rebounds de score te openen. Een corner van Saskia verdween direct in het doel, niemand behalve de scheidsrechter had iets gezien, maar het feestje ging niet door. RCL nam voor rust het initiatief en uit een van de kansen moest Saskia op de doellijn redden. CSW kwam goed weg bij aanvallen van RCL, ballen verdwenen over en naast het doel.

Na de rust ging het bij de eerste de beste aanval van RCL fout, na een mooie kapbeweging schoot een spits van RCL de bal over Isabella, 1-0. Het doelpunt gaf RCL kracht en uit een volgende aanval moest Kim op de lijn redding brengen. De wedstrijd werd steeds fysieker en door de straffe dekking van RCL kwam CSW nauwelijks nog aan combineren toe. Met Esther in de verdediging kon Kim de aanval versterken, er volgden nog kleine kansen voor Kim en Saskia, terwijl een voorzet van Natasja nog voor langs liep. Uitgespeelde kansen hebben we niet meer gehad, RCL raakte nog wel de lat uit een van de aanvallen.

Een wedstrijd om gauw te vergeten. Volgende week om 12.00 uur thuis gaan we tegen Smerdiek voor de brood nodige punten.

Bron: Ingezonden Stukken

RCL DA2 – CSW DA 1 1.- 0 Aan de opstelling moest, zoals wekelijks, weer wat worden gesleuteld, onze Young-sters speelden met de MA1 voor de beker. Pascalle en Mirthe namen hun plaatsen in. Patrick nam de coaching voor zijn rekening.In het begin van de wedstrijd drukte CSW de dames … Lees meer »