Prima dag voor CSW

Geplaatst op: 17 maart 2009
Eemboys 1 – CSW 1 0 - 3

Afgelopen zaterdag boekte CSW een 0-3 overwinning uit bij Eemboys. Dat betekende dat CSW winnaar is geworden van de tweede periode. Wat ook gunstig was voor CSW dat koploper TOV gelijkspeelde en het verschil nog maar 1 punt bedraagt. Kortom een prima dag voor CSW.

CSW begon sterk bij Eemboys. Onmiddellijk druk zetten en agressief spelend leverde snel balbezit op. Het kwam dan ook al vrij snel op 0-1 toen na diverse schijven JayKlaas Wijngaarden werd aangespeeld. Wijngaarden aarzelde geen moment en schoot hard en hoog binnen.

Het gevaar bij Eemboys kwam voornamelijk voort uit cornerballen en vrije trappen. Zo kon er uit een vrije trap vrij worden ingekopt bij de tweede paal maar doelman Jordy Wens redde schitterend. Het spel golfde wat op en neer waarbij CSW het meeste balbezit had en de wedstrijd controleerde. Halverwege de eerste helft leverde dat zelfs de 0-2 op. Ronald Lucassen kwam op het middenveld in balbezit en liep richting de zestien. Na een prima een-tweetje met Edwin Milton verscheen Lucassen vrij voor de doelman. Na een paar prachtige schijnbewegingen omspeelde Lucassen de doelman om vervolgens de bal in het doel te lopen.

Na rust was het Eemboys dat wat meer begon aan te dringen en zodoende kwam er voor CSW veel ruimte om te counteren. Bijna was de wedstrijd al beslist maar Cesar de Kuyer kon de bal net niet goed genoeg raken na een doorgekopte bal. Eemboys was niet echt bij machte om het CSW moeilijk te maken en na een kwartier in de tweede helft werd de wedstrijd definitief beslist. Een snel uitgevoerde counter over links belandde bij Edwin Milton die de bal panklaar lag en door JayKlaas Wijngaarden beheerst werd ingeschoten. Daarna ging CSW bij balbezit iets te slordig om met de geboden ruimte en moest Jordy Wens nog twee keer handelend optreden bij afstandsschoten van Eemboys.

Een terechte overwinning voor de ploeg van Gerrit Plomp dat zaterdag de uitwedstrijd speelt tegen AH’78 uit Huizen.

Bron: Ingezonden Stukken

Eemboys 1 – CSW 1 0 - 3 Afgelopen zaterdag boekte CSW een 0-3 overwinning uit bij Eemboys. Dat betekende dat CSW winnaar is geworden van de tweede periode. Wat ook gunstig was voor CSW dat koploper TOV gelijkspeelde en het verschil nog maar 1 punt bedraagt. Kortom een prima … Lees meer »