Kampioenswedstrijd Vinken D4 – Atlantis D2

Geplaatst op: 16 maart 2009

In het aanvalsvak van de door HCM (Handling Company Mijdrecht) gesponsorde Atlantis D2 begonnen: Heleen, Cintha, Wouter en Sean. Het verdedigingsvak bestond uit: Amy, Ivanka, Casper en Danny. De Vinken namen de bal uit en begonnen goed. Er werd al vrij snel gescoord door de Vinken(1-0), maar Atlantis liet zich niet kennen! Atlantis bracht de bal uit en maakte er een mooie aanval van, waaruit ook werd gescoord.(1-1) En ook al was er aan de kant van Atlantis veel sprake van spanning werd het hoofd koel gehouden. Soms werd er iets te snel en chaotisch gespeeld, maar toch viel er weer en doelpunt. (1-2) De Vinken lieten zich ook niet kennen en gingen goed door! De Vinken zette een paar mooie aanvallen op waaruit de 2-2 ontstond. Voor rust maakte Atlantis er nog 2-3 van.

In de rust lieten de coaches aan het team de tevredenheid blijken, maar werd er gewaarschuwd voor te vroeg juichen. Er stond de D 2 tenslotte nog een helft te wachten. Het advies was: hou het hoofd koel! In de rust werd Ivanka gewisseld voor Joy, Sean werd gewisseld voor Gerben en Cintha werd gewisseld voor Anna.

In de tweede helft scoorden de Vinken al snel en dat zorgde er weer voor dat de stand gelijk werd, namelijk 3-3. In het eerste gedeelte van de tweede helft had de aanval van Atlantis veel kansen. Alleen wilden de doelpunten maar niet vallen, totdat na veel aanvallen Atlantis er uiteindelijk toch nog eentje scoorde (3-4). De 3-5 volgde snel hierna. Danny maakte in het team plaats voor Richard. De Vinken wisten de wedstrijd tot het laatste moment spannend te houden door de stand op te schroeven naar 4-5. Na een spannende wedstrijd heeft Atlantis D2 de wedstrijd gewonnen! Na de wedstrijd snel terug naar de Atlantis kantine voor de huldiging!

De kampioensfelicitaties gaan uit naar de spelers van de D2, onze sponsor (HCM, Handling Company Mijdrecht) en alle fans bedanken. Ook hartelijk dank aan de Vinken voor de bloemen die na afloop werden uitgereikt.

Een kampioenswedstrijd is altijd spannend, maar als er dan ook nog eens tegen de Vinken gespeeld moet worden, maakt dat het toch wel extra spannend. De spanning was voor de wedstrijd daarom ook al aardig te voelen in de kleedkamers. Niet alleen de spelers waren nerveus, maar ook de coaches.In … Lees meer »