Atlantis 2 sluit zaalperiode af met een verlies

Geplaatst op: 16 maart 2009
Afgelopen zaterdag 14 maart 2009 speelde het gesponsorde Fortis team van Atlantis hun laatste wedstrijd in de zaal. Na verschillende uitslagen gedurende de zaalperiode lukte het Atlantis 2 niet om de laatste wedstrijd met een winst af te kunnen sluiten. Tijdens de zaal periode heeft het team vele wedstrijden met winst af kunnen sluiten, diverse met verlies en daarmee in de middenmoot te weten eindigen. De laatste zaalwedstrijd was bij Tempo te Alphen a/d Rijn. Tempo had het kampioensschap al binnen.

Atlantis startte met de volgende mensen in de aanval: Sandra Gortenmulder, Kim Stolk, Mark Goverse en Jimmy de Koning. Het eerste verdedingsvak bestond uit: Melissa v.d. Stap, Tamara Gortenmulder, Berry de Jong, Alex van Senten. Wilma Kranenburg en Bas Bogaard zaten op de reserve bank. Tempo wist in een korte periode de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na 10 minuten te hebben gespeeld, kwam het eerste doelpunt voor Atlantis, 3-1. Door een goed uitgewerkt aanvalsspel van Atlantis kwamen de kansen. Helaas lukte het gesponsorde Fortis team niet om dit te benutten. Met een stand van 9-4 ging Atlantis de rust in. Na een toespraak van Petra Taal begon Atlantis goed aan de tweede helft. . De tweede helft gingen de doelpunten gelijk op. Met de stand van 13-11 op de klok, kwamen Wilma Kranenburg en Bas Bogaard de wedstrijd in voor Kim Stolk en Jimmy de Koning. Het lukte Atlantis niet meer om dichtbij Tempo te blijven. In de laatste minuten werd er nog veel gescoord. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 18-12.

Vanaf 11 april zal Atlantis starten met de veldcompetitie. Hopelijk weet het gesponsorde Fortis team dan weer een aantal punten binnen te halen.

Afgelopen zaterdag 14 maart 2009 speelde het gesponsorde Fortis team van Atlantis hun laatste wedstrijd in de zaal. Na verschillende uitslagen gedurende de zaalperiode lukte het Atlantis 2 niet om de laatste wedstrijd met een winst af te kunnen sluiten. Tijdens de zaal periode heeft het team vele wedstrijden met … Lees meer »