Atlantis D1 draait mee in top van 1e klasse.

Geplaatst op: 16 februari 2009

Het eerste aanvalsvak bestond uit Jonathan van der Horst, Davey van Putten, Joyce Rodenburg en Aisha Keijman. In het verdedigingsvak stonden Mark Kruiswijk, Lars Kuijlenburg, Echica Warrels en Rosalie Schouten.

Aan het begin van de wedstrijd had Atlantis duidelijk last van de zenuwen. Er waren veel slordigheden, maar toch wist Aisha Keijman zich mooi vrij te spelen. Zij scoorde en zette Atlantis op een 1-0 voorsprong. Toch was het in de eerste helft vooral KIOS die het voortouw nam. Gelukkig kon Atlantis zich vast klampen: 2-2. Door middel van een strafworp wist KIOS net voor rust nog te scoren en zo ging Atlantis met één punt achterstand de rust in: 3-2.

In de rust kreeg het team de opdracht om feller te spelen en meer vechtlust te tonen. Toch wist KIOS D2 te scoren en zo keek Atlantis tegen een achterstand aan van 2 punten: 4-2. Op dit moment kwam Jill Fontijn het veld in voor Echica Warrels en Casper van Vliet verving Davey van Putten. Het door ROEBESON gesponsorde team gaf niet op, ging er weer in geloven en bleef kansen creëren. Deze kansen werden benut door Jonathan van der Horst en Rosalie Schouten. Zo kwam Atlantis mooi terug naar een stand van 4-5. Atlantis vocht om deze voorsprong te behouden, helaas werd er toch door KIOS gescoord: 5-5. Hierna volgde een paar ontzettend spannende laatste minuten. Beide teams hadden meerdere kansen, maar deze werden niet afgemaakt. Op het moment dat het eindsignaal klonk stond er een 5-5 eindstand op het scorebord.

Na deze wedstrijd draait Atlantis D1 nog steeds mee met de top van de 1e klasse en is het kampioenschap binnen handbereik. De gemotiveerde spelers zullen er alles aan doen om dit zaalseizoen – dat al mooi is – als kampioen af te sluiten op 28 februari tegen SDO D1 in Kamerik. De D1 van Atlantis wil alle trouwe en vaak meereizende supporters bedanken. De sponsor ook bedankt nog voor de mooie KIKA inschiet shirts.

Zaterdag 14 februari speelde Atlantis D1 - gesponsord door ROEBESON, expertises en taxaties - de returnwedstrijd tegen KIOS D2 in Nieuw-Vennep. Beide teams spelen nog voor het kampioenschap dus het beloofde een spannende strijd te worden. De vorige wedstrijd verloor Atlantis met 9-6. Iedereen was dus gebrand op de overwinning. … Lees meer »