31ste pkSport Bosdijkloop record aantal deelnemers

Geplaatst op: 17 februari 2009
Onder redelijke weersomstandigheden is afgelopen zondag de Bosdijkloop gehouden in Vinkenveen. Met een record aantal deelnemers van 338 was het een groot succes.

De plaatselijke favorieten Michael Woerden en Agnes Hijman waren de winnaars van de wisselbekers voor de halve marathon. Michael kwam met zijn tijd van 1.11.44 uur 21 seconden tekort om het parcoursrecord te breken. Hij was met zijn tijd wel 5 minuten sneller dan de nummer 2. Agnes Hijman finishte in een tijd van 1.23.44 uur.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE UITSLAG IN PDF.

Onder redelijke weersomstandigheden is afgelopen zondag de Bosdijkloop gehouden in Vinkenveen. Met een record aantal deelnemers van 338 was het een groot succes.De plaatselijke favorieten Michael Woerden en Agnes Hijman waren de winnaars van de wisselbekers voor de halve marathon. Michael kwam met zijn tijd van 1.11.44 uur 21 seconden … Lees meer »