Argon blijft strijden om landstitel na zege

Geplaatst op: 15 februari 2009

Mijdrecht - Argon doet nog volop mee in de strijd om de landstitel in de zondaghoofdklasse A. Thuis tegen HBS werd het 2-1.

Joeri Onderwater tikte halverwege de tweede helft de gelijkmaker binnen. De winnende treffer kwam op naam van Patrick Lokken.

Elinkwijk ging onderuit tegen de nummer twee van de ranglijst, Westlandia. Uit in Naaldwijk werd het 3-1. De Utrechters kwamen nog wel op voorsprong maar na een rode kaart voor Gregory Thijm was het moeilijk om stand te houden.

Elinkwijk blijft op de twaalfde plaats staan met 13 punten uit 14 wedstrijden. Argon blijft vierde met 26 uit 15. De ploeg heeft een punt achterstand op de nummer drie, Haaglandia.

Westlandia heeft de koppositie van AFC overgenomen. De wedstrijd van de Amsterdammers was afgelast vandaag. Westlandia heeft 29 punten.

Bron: RTV Utrecht

Mijdrecht - Argon doet nog volop mee in de strijd om de landstitel in de zondaghoofdklasse A. Thuis tegen HBS werd het 2-1.Joeri Onderwater tikte halverwege de tweede helft de gelijkmaker binnen. De winnende treffer kwam op naam van Patrick Lokken.Elinkwijk ging onderuit tegen de nummer twee van de ranglijst, … Lees meer »