Winst voor Atlantis 2

Geplaatst op: 9 februari 2009
Na drie achtereenvolgende nederlagen was het team er erg op gebrand om een winstpartij neer te zetten. In de aanval begonnen Jimmy de Koning, Berry de Jong, Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap. De verdediging bestond uit Mark Goverse, Alex van Senten, Sandra Gortenmulder en Leoniek van der Laan.

In het begin gingen beide teams gelijk op tot een stand van 2-2. Daarna wist Atlantis toch twee puntjes uit te lopen naar een 2-4 voorsprong tot halverwege de eerste helft. Triaz kwam echter weer terug tot een stand van 5-5. Net voor de rust deden beide teams er nog een schepje bovenop en Leoniek van der Laan wist Atlantis met een voorsprong van 6-7 de rust in te laten gaan. In de rust werd Leoniek van der Laan gewisseld voor Wilma Kranenburg. Na de rust was het Triaz dat meteen scoorde: 7-7. Deze stand bleef staan tot halverwege de 2e helft Daarna begonnen beide teams aan een eindsprint Bij de stand 9-10 werd Alex van Senten gewisseld voor Barry van de Waa die binnen een minuut wist te scoren. De eindstand is uiteindelijk 11-13 geworden en de 2 punten gingen dus door het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 weer lekker mee terug naar Mijdrecht.
Reserves van Atlantis 3 en het meegereisde publiek bedankt voor jullie aanwezigheid!

Het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 ging deze week op bezoek bij Triaz in Amsterdam. De vorige keer dat Atlantis 2 tegen Triaz 3 speelde trok Atlantis de winst naar zicht toe. De eindstand was toen 11-8.Na drie achtereenvolgende nederlagen was het team er erg op gebrand om een winstpartij … Lees meer »