Lovoc.
Wie?
Lovoc.
En wie zijn dat dan ?
Nou , dat team dat de nummer 1 Abcoude, nummer 3 Gemini en nummer 4 Keistad heeft verslagen. Maar zelf slechts op een tiende plaats staan.
Oh, dat team.

Coach Sjaak kiest voor de teamopstelling van de ijzersterke wedstrijd van de week ervoor.
Janine in spelverdeling, Mirjam in de diagonaal, Irma en Nancy op de buitenaanval en Loes en Astrid op het midden.
Met veel kabaal beginnen we de wedstrijd. Lovoc, maak je borst maar nat, want Atalante is niet van plan te verliezen vanavond, want als deze zes meiden het niet gaan doen, zijn er nog drie gemotiveerde meiden op de bank die dan wel willen. En niet te vergeten onze geblesseerde speler Carin van Tellingen, onze trouwe supporters op de bank en op de tribune, zij schreeuwen ons vast naar een overwinning.

Helaas begint de eerste set niet goed. Atalante Dames 1 lijkt op een oude diesel. Eerst voorgloeien voordat je de motor kan starten. We komen achter met 5-11. Ja hoor, nu is de diesel warm en komt het spel op gang. Maar de grote achterstand doet ons na een flinke inhaalrace alsnog de das om en we verliezen de set met 22-25.

Niet getreurd, vol goede moed op naar de tweede set. Die loopt beter, maar nog steeds zijn er wat haperingen. Soepel is anders. De lange middenaanvalster van Lovoc zorgt voor een hoop problemen met haar sterke blok. Maar met goede verdedigingen en passes en met wat hogere setups, knalt de ene bal na de andere bal in het veld van Lovoc en sleept Atalante uiteindelijk de set naar zich toe met een stand van 25-18.

In de derde set probeert coach Sjaak een geniale set om het lange blok van Lovoc te omzeilen en zet Inge Tanja in het midden en haalt Astrid van de Water naar de buitenkant. Lovoc dacht echter ook een geniale set uit te voeren en draait drie plaatsen door in een poging de keiharde aanvallen van Irma te remmen met het blok van de lange middenspeelster. Dit mag echter niet baten. De derde set gaat heel makkelijk met 25-10 gewonnen en uiteindelijk halen we vier volle punten binnen door de laatste set met 25-21 te winnen.

De dames mogen nu genieten van een welverdiende vakantie. Pas weer over drie weken zal er gespeeld worden tegen directe concurrente Gemini/S, dat op slechts twee punten achtstand staat. Op dit moment is nog niet bekend wanneer er precies gespeeld gaat worden, omdat Gemini gevraagd heeft de wedstrijd te verplaatsen.

Tegen wie moeten we deze week ?Lovoc.Wie?Lovoc.En wie zijn dat dan ? Nou , dat team dat de nummer 1 Abcoude, nummer 3 Gemini en nummer 4 Keistad heeft verslagen. Maar zelf slechts op een tiende plaats staan.Oh, dat team. Coach Sjaak kiest voor de teamopstelling van de ijzersterke … Lees meer »