Atlantis 2 verliest van EKVA 4

Geplaatst op: 2 februari 2009

De opdracht was om scherp en fel te beginnen. De eerste aanval bestond uit: Jimmy de Koning, Berry de Jong, Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap. Dit vak kon moeilijk tot scoren komen. Atlantis begon niet scherp genoeg waardoor er al snel een 0 – 2 achterstand op het scorebord stond. Het tweede aanvalsvak bestond uit: Alex van Senten, Mark Goverse, Sandra Gortenmulder en Wilma Kranenburg. Atlantis kwam nog terug tot een stand van 4 – 5 maar er werd niet scherp verdedigd door Atlantis, waardoor er met een stand van 4 – 9 de rust in werd gegaan.

Na de rust ging Atlantis beter van start en kon inhalen tot 8 – 10. Dit was het laatste doelpunt dat Atlantis zou scoren. Ondertussen moest Mark Goverse het veld verlaten wegens een blessure. Hij werd goed vervangen door Wouter Drubbel. De ballen vielen bij Atlantis net niet in het mandje terwijl EKVA nog wel goed de korf kon vinden. Het zag er naar uit dat Atlantis de wedstrijd niet meer kon winnen. Ook de junioren Janneke van Ginkel, Natasja Korver en Jeroen Korver kregen speeltijd. Helaas konden ook zij niet voor een doelpunt zorgen. De eindstand werd 8 – 14. Dit was geen beste wedstrijd van Atlantis. Hopelijk gaat Atlantis volgende week de 2 punten pakken die ze heel hard nodig hebben. Er wordt dan gespeeld tegen Triaz om 16.15 in Amsterdam.

Afgelopen zaterdag speelde het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 thuis tegen EKVA 4. Atlantis had al tegen EKVA gespeeld en deze wedstrijd werd gewonnen. Atlantis 2 heeft in dit nieuwe jaar nog niet gewonnen, en was nu gebrand op een overwinning. De opdracht was om scherp en fel te beginnen. … Lees meer »