Vinken werkt stevig aan doelsaldo

Geplaatst op: 2 februari 2009
Voor het door Brouwer Transport gesponsorde Vinken D4 tiental zijn het spannende weken.
In de competitie staan ze tweede achter aartsrivaal Atlantis. Door een ongelukkige nederlaag hebben ze het kampioenschap niet meer in eigen hand. De opdracht voor zaterdag 31 januari was dan ook simpel : winnen en scoren !!.

Tegenstander EKVA uit Almere had niet zoveel in te brengen. Deze bekende tegenstander was nauwelijks binnen de lijnen verschenen of David scoorde uit een doorloopbal de 1-0. Daarna gingen de acht Brouwer spelers en speelsters vrolijk door. Allereerst Lisa met een kansje en opnieuw Lisa met een kansje na een goed gespeelde dieptebal. Samen met Shannon en Diewertje zetten zij na het eerste kwart een 3-0 stand op het bord.

De tweede aanval met Joris, Celine, Lilian en Lotte deed hetzelfde. Allereerst scoorde Lotte met een doorloopbal, vervolgens scoorde Joris met zijn basketbalschoten een doelpunt en Lotte benutte opnieuw een doorloopbal zodat de stand bij de rust werd bepaald op 6-0.

Na de rust veranderde het beeld niet zoveel. Vinken D4 speelde niet goed maar scoorde wel. Het verdedigen en aanvallen ging met niet al teveel passie maar vele kansen leverden enkele doelpunten op. Lisa scoorde haar derde doelpunt en David met een kansje zijn tweede. In dit vak had Melissa inmiddels Diewertje vervangen.

In het laatste kwart van de wedstrijd waren opnieuw drie doelpunten aan Vinken kant te zien. Invaller William scoorde een doorloopbal en Joris gooide er opnieuw twee van afstand in de korf. Uiteindelijk werd het 11-1 in het voordeel van Brouwer Vinken D4. Een mooie uitslag en we blijven in de achtervolging in de hoop dat Atlantis een paar punten laat liggen.

Voor het door Brouwer Transport gesponsorde Vinken D4 tiental zijn het spannende weken.In de competitie staan ze tweede achter aartsrivaal Atlantis. Door een ongelukkige nederlaag hebben ze het kampioenschap niet meer in eigen hand. De opdracht voor zaterdag 31 januari was dan ook simpel : winnen en scoren !!. Tegenstander … Lees meer »