01 - Nooit Gedacht

Goede klasseringen Nooit Gedachters


Geplaatst op: 17 december 2012

De vierde wedstrijd van de marathon competitie van de Amsterdamse Jaap Edenbaan was er één zonder overwinningen voor de rijders van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis.

Als eerst waren de Masters 3 aan de beurt met een hele knappe tiende plek voor de Vinkevener, John Meijwaard, direct gevolgd op de elfde plek door Ton Hendrikse. Nico de Jong uit Waverveen zat ook nog in de punten met de vierentwintigste plaats. René Immerzeel was gevallen en zat niet in de punten maar staat nog vijfde in het tussenklassement. In de Masters 2 wedstrijd kwam het tot een massasprint waarin Jan van der Zon zich knap staande hield met een mooie vijfde plek en staat daarmee derde in het tussenklassement. René Elenbaas sprintte naar een elfde plaats en Henk Regelink werd tweeëntwintigste. De Masters 4 maakte er een hele mooie wedstrijd van met name voorzitter, Coos Brouwer, die een groot deel van de wedstrijd in de aanval was. Net voor de finale werd Coos terug gepakt door drie man waaronder Robbert da Costa maar Coos sloot toch knap aan bij die drie rijders en werd uiteindelijk nog knap vierde. Robbert da Costa werd derde. Ton Bunschoten werd vijfde en Ronald Hazenkamp gaat ook steeds beter rijden en werd mooi achtste. Wim Ros viel in de finale maar werd nog tiende.

De C2 rijders maakte er ook weer een spannende wedstrijd van met degelijk derde plaats voor het talent Koen de Best. Door dit resultaat staat Koen zesde in het tussenklassement. Ook tijdens het zesbanen toernooi rijdt Melissa goed mee met een aantal goede klasseringen. Lisanne Immerzeel reed naar een goede negende plek in de Dames 2 wedstrijd en staat op een hele mooie vijfde plaats in het tussenklassement.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede klasseringen Nooit Gedachters

De vierde wedstrijd van de marathon competitie van de Amsterdamse Jaap Edenbaan was er één zonder overwinningen voor de rijders van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis. Als eerst waren de Masters 3 aan de beurt met een hele knappe tiende plek voor de Vinkevener, John Meijwaard, direct gevolgd op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: