Atlantis 2 pakt de winst net niet

Geplaatst op: 19 januari 2009
Afgelopen zaterdag 17 januari speelde het door Fortis gesponsorde tweede team van Atlantis thuis tegen Oranje Nassau 2.
Atlantis 2 ging goed van start. Het eerste aanvalsvak dat bestond uit Peter v.d. Wel, Berry de Jong, Kim Stolk en Tamara Gortenmulder zorgde meteen voor een 2-0 voorsprong. Het verdedigingsvak bestond uit Jimmy de Koning, Mark Goverse, Sandra Gortenmulder en Wilma Kranenburg.

Oranje Nassau 2 kreeg een strafworp mee waardoor de stand op 2 - 1 kwam. De hele eerste helft bleef er volop beweging in het spel van beide teams waarbij er steeds een voorsprong was voor Atlantis van 2 punten. Uiteindelijk werd de rust ingegaan met een stand van 7 - 5.
De tweede helft wilde Atlantis zeker doorzetten, want men was gebrand op winst dit keer. Oranje Nassau 2 kroop steeds dichterbij tot een gelijke stand van 10 - 10. De rest van de wedstrijd ging het gelijk op . Zowel Atlantis 2 en Oranje Nassau 2 gingen voor winst. Daarbij had Oranje Nassau 2 de langste adem waardoor de eindstand op 15 - 16 uitkwam. Ondanks de steun van het publiek is het ons dit keer wederom na hard werken niet gelukt om de zo gewenste punten te behalen. Volgende week zaterdag 24 januari wordt er uit tegen Velocitas 2 gespeeld in Leiderdorp om 18.40 uur.

Afgelopen zaterdag 17 januari speelde het door Fortis gesponsorde tweede team van Atlantis thuis tegen Oranje Nassau 2. Atlantis 2 ging goed van start. Het eerste aanvalsvak dat bestond uit Peter v.d. Wel, Berry de Jong, Kim Stolk en Tamara Gortenmulder zorgde meteen voor een 2-0 voorsprong. Het verdedigingsvak bestond … Lees meer »