001 -Brouwer Transport

Tradities bij Viribus Unitis: Kerstmuziek en oliebollen


Geplaatst op: 17 december 2012

Viribus Unitis houdt van tradities. Zo is het een traditie om ieder jaar een kerstconcert te brengen. Afgelopen zaterdag waren zij te horen in de Ontmoetingskerk in Wilnis voor een sfeervol kerstconcert. Het spits werd afgebeten door het jeugdorkest samen met de blokfluiters. Ter afwisseling zong ook kinderkoor de Regenboog uit Mijdrecht een kerst melodie. Het programma was zeer afwisselend van Noorse kerstmuziek tot Ierse Riverdance en van Noorse kerstliederen tot hedendaagse Christmas pophits.

Viribus Unitis heeft ook een andere traditie en dat is ieder jaar op 31 december de oliebollenactie.Sinds jaar en dag voorziet Viribus Unitis heel Wilnis (en omstreken) van de overheerlijkste oliebollen. Dat wilt u ook dit jaar niet missen. De opbrengst van deze oliebollenactie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe instrumenten.

U kunt nu al de oliebollen (met of zonder krenten) bestellen voor 6 euro per zak a 10 stuks en 1 euro per appelbeignet. De oliebollen kunnen thuis worden bezorgd (in Wilnis) of opgehaald worden in de bollenbakkerij achter Burgemeester Padmosweg 43 in Wilnis (Firma Kroon).

Losse verkoop vindt plaats op 31 december in de bollenbakkerij van 7.00 tot 11.00u, in de bollenkraam op de Dorpsstraat in Wilnis van 9.00 tot 12.00 uur en bij Tuincentrum Rijdes op de Uitweg.

Steun deze Wilnisse vereniging en geef uw bestelling voor 29 december door per e-mail: mail@viribusunitis.nl of telefonisch op de volgende nummers: 0297-284446, 0297-289174, of 0297-285980.

Meer informatie is te vinden op www.viribusunitis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tradities bij Viribus Unitis: Kerstmuziek en oliebollen

Viribus Unitis houdt van tradities. Zo is het een traditie om ieder jaar een kerstconcert te brengen. Afgelopen zaterdag waren zij te horen in de Ontmoetingskerk in Wilnis voor een sfeervol kerstconcert. Het spits werd afgebeten door het jeugdorkest samen met de blokfluiters. Ter afwisseling zong ook kinderkoor de Regenboog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: