Kwinkslag junioren 1 heeft zware dobber aan Lopik

Geplaatst op: 18 december 2008
Na de nederlaag in oktober, tegen Zender uit Lopik, was het zondag 14 december de beurt aan het eerste juniorenteam van Kwinkslag om toch de punten te pakken tegen deze ploeg.

Door in de eerste wedstrijd de herendubbel te winnen met 21-10 was dit punt al snel binnen. Daarna waren de dames aan de beurt. Helaas was het leeftijdsverschil dermate dat onze dames toch een maatje te klein waren voor Lopik. Laura en Laura hebben gevochten voor wat ze waard waren maar deze damesdubbel moesten ze toch aan Zender laten met 9-21 en 6-21. Dan was het de beurt aan Leon Bunschoten die al snel Zender voor moest laten met 9-3. Met een prachtig diepe backhand brengt hij de stand op 15 tegen 10 maar ook deze single eindigde met 21-10 in het nadeel van Kwinkslag.

In de tweede set geeft Leon goed tegengas en gaat gelijk op met 3-3. Hij blijft het de tegenstander moeilijk maken maar kan niet voorkomen dat het inmiddels 10-8 is geworden. Na een korte piek naar 11-12 voorsprong eindigde deze tomeloze inzet toch in een 21-14 nederlaag.
Waar het in de damesdubbel duidelijk werd dat de tegenstanders letterlijk een maatje te groot waren zagen we Laura Busscher en Laura Klinkhamer met resp. 21-6 / 21-2 en 21-3 / 21-5 het veld verlaten. Tim Vreeburg ging heel goed van start met een 6-3 voorsprong en bouwt dit verder uit naar een mooie 12-6. Daarna won hij redelijk makkelijk met 21-10 van Zender in de 1e set. De 2e set gaat al net zo makkelijk via een 8-4 voorsprong naar 15-9 om uiteindelijk de match op zijn naam te zetten met een eindstand van 21-11. Dat zijn dan twee punten voor het team in totaal. In de mix zien we Laura Klinkhamer en Tim het afleggen tegen Lopik met resp. 21-13 en 21-14. Jammer. Voor Laura Busscher en Leon zag het er iets beter uit maar ze konden toch niet verhinderen dat ze verloren met resp. 21-13 en 21-11.
Daarmee is het in deze competitiewedstrijd uiteindelijk op een eindstand gekomen van 2 tegen 6.

Gezien de vorige 0-8 een prima prestatie en zeker gezien het leeftijdsverschil!

Na de nederlaag in oktober, tegen Zender uit Lopik, was het zondag 14 december de beurt aan het eerste juniorenteam van Kwinkslag om toch de punten te pakken tegen deze ploeg.Door in de eerste wedstrijd de herendubbel te winnen met 21-10 was dit punt al snel binnen. Daarna waren de … Lees meer »