Atlantis 2 speelt gelijk in laatste minuut.

Geplaatst op: 15 december 2008
Het door Fortis gesponsorde team Atlantis 2 speelde zaterdag j.l. in de allerlaatste minuut gelijk tegen Luno 2. Dit afgelopen weekend speelde de hele top van de poule in deze zaalcompetitie tegen elkaar. EKVA 4 mocht aantreden tegen Tempo 3 en deze wedstrijd eindigde uiteindelijk ook in een gelijk spel. Hierdoor verandert er weinig in de stand in de competitie.

De wedstrijd tegen Luno was een krachtmeting voor Atlantis 2. Op het veld werd er al eerder gespeeld tegen dit team. In Linschoten werd met 15-5 verloren. Des te meer motivatie voor Atlantis 2 om deze wedstrijd anders op te pakken. De wedstrijd tegen Luno werd door Atlantis erg moeilijk gestart. Het duurde twintig minuten voordat het eerste doelpunt werd gescoord. De stand was toen 1-3 in het voordeel voor Luno.

Atlantis bleef terugvechten in de eerste helft waardoor er uiteindelijk gerust werd met een stand 4-3 in het voordeel voor Atlantis. Na de rust was het toch Luno dat beter uit de startblokken kwam. Atlantis keek al snel tegen een achterstand van 4-7 aan. Na hard werken kwam Atlantis toch nog terug in de wedstrijd. Bij de stand 8-8 was het toch Luno dat nog op een 8-9 voorsprong kwam. Maar in de allerlaatste minuut kwam Atlantis gelukkig nog terug waardoor uiteindelijk de eindstand van 9-9 werd bereikt.

Het door Fortis gesponsorde team Atlantis 2 speelde zaterdag j.l. in de allerlaatste minuut gelijk tegen Luno 2. Dit afgelopen weekend speelde de hele top van de poule in deze zaalcompetitie tegen elkaar. EKVA 4 mocht aantreden tegen Tempo 3 en deze wedstrijd eindigde uiteindelijk ook in een gelijk spel. … Lees meer »