Vinken B1 brengt net niet genoeg.

Geplaatst op: 15 december 2008

Slecht uit de startblokken
In de aanval begonnen Marielle, Nicky, Thijmen en Mark. Verdedigend kwamen Annick, Nelly, Mitchel en Junior het veld oplopen. Ondanks dat de De Bron-equipe op een 1-0 voorsprong kwam door een kansje van Thijmen was het Blauw Wit die de eerste helft domineerde. Ze hadden het betere van het spel en maakte het de Vinken aanval erg lastig. Vinken B1 was niet scherp genoeg ze hadden moeite om de bal naar de aanval te brengen en in de aanval hadden ze moeite om de bal daar te houden om een goede aanval op te zetten. De tegenstander wist daarvan te profiteren en wist de ruststand op 1-4 te zetten.

Na de rust een stuk beter
Het De Bron-achttal begon de tweede helft een stuk beter. De tegenstander opende wel de score, maar de B1 was hard aan het werken om de achterstand goed te maken. Een afstandschot en een strafworp van Annick gaven de Vinken hoop, 3-5. Het SMC De Bron team knokte voor de punten en kregen daarvoor ook nog een mooie doorloopbal van Marielle, 4-5. De wedstrijd kon weer alle kanten op gaan. Blauw Wit leek wakker geschud en scoorde 2 maal, 4-7. De B1 bleef doorgaan en kwam nog 1 keer dichterbij via een kansje van Mitchel, 5-7. Helaas was dit het laatste wapenfeit van het De Bron-achttal. De tegenstander wist nog 1 keer te scoren en de eindstand kwam daarmee op 5-8.

Afgelopen zaterdag moest het door SMC De Bron gesponsorde eerste aspirantenteam thuis spelen tegen de nummer 2 Blauw Wit/Haven B1. Na een matige eerste helft wist de B1 zich terug te knokken in de wedstrijd. Het was jammer genoeg niet voldoende om de 2 punten in Vinkeveen te houden. Slecht … Lees meer »