Atlantis 2 weet derde maal op rij te winnen

Geplaatst op: 8 december 2008
Het gesponsorde Fortis team van Atlantis speelde een thuiswedstrijd tegen Triaz 3 uit Amsterdam. Het Atlantis team begon met de volgende opstelling: in de aanval Peter van der Wel, Jimmy de Koning, Kim Stolk en Wilma Kranenburg. Het verdedigingsvak bestond uit: Mark Goverse, Alex van Senten, Melissa van der Stap en Sandra Gortenmulder. Tamara Gortenmulder en Berry de Jong zaten op de reservebank.

Het gesponsorde team wist al snel te scoren en daarmee met een voorsprong te beginnen. Atlantis wist door een verzorgde aanval veel kansen te creëren. Helaas wilden de doelpunten in de eerste helft nog niet echt vallen. Zo eindigde het met een 3-3 in de rust.

Na een bespreking van de trainer Jan-Willem van Koeverden Brouwer wist Atlantis helaas niet de tweede helft te openen met een doelpunt. Net na de rust kwam Tamara Gortenmulder het veld in voor de geblesseerde Melissa van der Stap. Door diverse mooie afstandschoten wist Atlantis met de tegenstander gelijk op te komen. Na een stand van 8-8 op het scorebord, kwam Lisanne van Doornik het veld in voor Wilma Kranenburg in verband met een blessure. Vanaf dat moment wist Atlantis het duel voor zich te winnen. Na twee mooie schoten van Peter van der Wel kwam het gesponsorde team op twee punten voorsprong. In de laatste paar minuten kwam Berry de Jong nog het veld in voor Alex van Senten. Na nog een gescoorde vrije bal van Atlantis is ook deze wedstrijd met succes geëindigd.

Volgende week mag Atlantis 2 weer thuis spelen tegen Luno 2 uit Linschoten om 16.10 uur in de Phoenixhal. Hopelijk komt u allen het gesponsorde team aanmoedigen zodat ook deze wedstrijd in een winst kan eindigen.

Het gesponsorde Fortis team van Atlantis speelde een thuiswedstrijd tegen Triaz 3 uit Amsterdam. Het Atlantis team begon met de volgende opstelling: in de aanval Peter van der Wel, Jimmy de Koning, Kim Stolk en Wilma Kranenburg. Het verdedigingsvak bestond uit: Mark Goverse, Alex van Senten, Melissa van der Stap … Lees meer »