Vinken D4 wint in thriller !!

Geplaatst op: 8 december 2008
Een onbekende tegenstander Rapid D3 op zaterdag 6 december voor het door Brouwer Transport gesponsorde D4 team van de Vinken.
De wedstrijd was slechts 20 seconden oud toen William Leeflang een doorloopbal scoorde na aangeven door Lotte Bouwman. Dat was dus een heel goed begin.

Een kleine drie minuten later was het Rapid, die de stand gelijk trok. Door het niet juist voorverdedigen onder de korf kon een Rapid dame een doorloopbal nemen en scoren. Het bleef heel lang 1-1
Vlak voor de eerste wissel nam Rapid afstand door middels een afstandsschot een punt te scoren. We gingen met 1-2 rusten. Ook door het inbrengen van de wissels David Leeflang en Melissa van der Vliet kon het Brouwer achttal niet dichterbij komen.

We begonnen aan de tweede helft met nieuwe energie.
Het was uiteindelijk David die de ban brak en de toon van de wedstrijd zetten. Met nog 17 minuten te gaan scoorde hij een kansje onder de korf. Tussenstand 2-2.

Nog geen drie minuten later onderschepte een fel spelend Vinken achttal de bal, werd David vrijgespeeld en scoorde hij van een meter of drie afstand de 3-2. Zouden ze de voorsprong kunnen behouden of zou Rapid zich terug vechten. Hoe verder ? Drie minuten na het laatste doelpunt vocht Rapid zich terug met een doorloopbal. 3-3 . Dankzij luide aanmoedigingen op de tribune van de Rapid ouders werd het een kleine vier minuten voor tijd 3-4, het zal toch niet waar zijn ?
Toch lieten de Vinken zien dat zij tot veel in staat waren. Dieuwertje Mulckhuyse liep al een aantal keren goed vrij en wist uiteindelijk met nog 4 minuten voor het eindsignaal scoorde zij uit een kans van drie meter haar doelpunt. 4-4 met nog ruim drie minuten te gaan.
Wie zou uiteindelijk de wedstrijd beslissen ?

Het was Joris Klokkers. Hij voltrok het vonnis door het benutten van een kansje. En dat met nog slechts 1 minuut te spelen. Vinken D4, gesponsord door Brouwer Transport won met 5-4.

Een onbekende tegenstander Rapid D3 op zaterdag 6 december voor het door Brouwer Transport gesponsorde D4 team van de Vinken.De wedstrijd was slechts 20 seconden oud toen William Leeflang een doorloopbal scoorde na aangeven door Lotte Bouwman. Dat was dus een heel goed begin. Een kleine drie minuten later was … Lees meer »