CSW trekt stijgende lijn door

Geplaatst op: 8 december 2008
CSW heeft opnieuw een overwinning binnen gehaald. Voor de vijfde keer op rij wisten de Wilnissers drie punten te behalen. Het Amsterdamse AFC werd met 3-0 verslagen.

CSW begon in haar vertrouwde 4-3-3 opstelling tegen de ploeg die vorige week koploper TOV nog op een puntje hield. De Wilnissers waren vooraf dus gewaarschuwd. Het begin van de wedstrijd was erg rommelig. Beiden ploegen waren zoekende wat veel rommelige situaties opleverde voornamelijk op het middenveld. De eerste echte kans van de wedstrijd viel te noteren voor AFC. Een voorzet van de rechterkant werd langs de uitkomende keeper Wens gekopt maar kon nog net voor de doellijn gekeerd worden door een verdediger van de thuisclub. Langzamerhand wist CSW de wedstrijd meer naar zich toe trekken. Halverwege de tweede helft kon de 1-0 genoteerd worden. De Kuyer wist de bal te ontfrutselen van de AFC verdediging en de bal knap voor te krijgen. Jilles Klumper was er als de kippen bij om de 1-0 bij de eerste paal binnen te tikken.
De 2-0 leek vervolgens een kwestie van tijd. Lucassen werd, na een ouderwets fantastische rush, opgevangen in het strafschopgebied. De zeer zwakleidende scheidsrechter zag er echter niets in. Nog geen minuut later kreeg Klumper in uitstekende positie de bal aangespeeld vanaf het middenveld maar hij wist geen voordeel uit de situatie te halen. De Amsterdammers konden er niets tegenover stellen.

In de tweede helft begon CSW direct met druk zetten. Na een goede actie van Edwin Milton over links zag hij zijn schot gekeerd worden door de keeper. Het was wederom Klumper die de situatie goed inschatte en de bal knap inkopte omdat de keeper het schot van Milton niet kon klemmen: 2-0. CSW kreeg veel vertrouwen van de vroege 2-0. CSW wist het thuispubliek te verwennen met aantrekkelijk en verzorgd veldvoetbal. De keeper van AFC kon een voorzet van links niet goed verwerken maar een reactie bij de tweede paal bleef uit. Een vervolgens goed uitspeelde aanval kon bij de tweede paal door Tim Vis niet afgemaakt worden. Zijn schot mistte het doel op een haar na. Aangezien de 3-0 uitbleef probeerde AFC wanhopig een aanval op te zetten maar de solide verdediging van de Wilnissers gaf geen krimp.
Vlak voor tijd was de 3-0 dan toch een feit. Klumper wist een actie van Lucassen tot een goal te verwerken en zette daarmee zijn seizoenstotaal alweer op 10 goals.

CSW bezet nu halverwege de competitie de tweede plaats met maar liefst 26 punten uit elf duels. Volgende week speelt CSW zijn laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Waterwijk uit Almere.

CSW heeft opnieuw een overwinning binnen gehaald. Voor de vijfde keer op rij wisten de Wilnissers drie punten te behalen. Het Amsterdamse AFC werd met 3-0 verslagen.CSW begon in haar vertrouwde 4-3-3 opstelling tegen de ploeg die vorige week koploper TOV nog op een puntje hield. De Wilnissers waren vooraf … Lees meer »