Kostbare zege CSW

Geplaatst op: 1 december 2008

Een zeer spectaculair begin van deze wedstrijd want al na drie minuten stond er al een stand van 1-1 op het scorebord. In de eerste minuut opende CSW de score. Cesar de Kuyer stuurde Jilles Klumper de diepte in en de bal leek iets te hard voor Klumper. Aangezien de doelman van De Meern aarzelde om uit zijn doel te komen kon Klumper zomaar recht op het doel afgaan en op schitterende wijze de 1-0 binnen schieten.

CSW kon niet lang profiteren van de voorsprong want in derde minuut was het alweer gelijk. Een voorzet vanaf links kwam bij een vrijstaande speler van De Meern. Na een knappe kapbeweging schoot hij de bal in de linkerbovenhoek. CSW pakte de draad weer op door snel druk te zetten op de tegenstander. Het werd een paar keer teruggefloten voor twijfelachtige buitenspelsituaties omdat de assistent scheidsrechter van De Meern wel erg graag met de vlag in de lucht stond. CSW had de pech toen een schitterde vrije trap van Tim Vis via de vingertoppen van de keeper op de lat uiteen spatte. CSW kreeg daarna nog een prachtige kans om aan de leiding te komen. Een prima voorzet van Edwin Milton kwam terecht bij Jilles Klumper die prachtig doorkopte op Cesar de Kuyer. De Kuyer kon de bal echter niet vol raken en het leer verdween naast het doel.

Na rust hetzelfde begin als in de eerste helft. CSW nam in de eerste minuut alweer een voorsprong. Cesar de Kuyer werd op links aangespeeld en zag in zijn ooghoeken de wegsprintende Jilles Klumper vrij voor het doel staan. De Kuyer lag de bal panklaar voor de voeten van Klumper die beheerst inschoot. Hierna volgde er een paar prachtige aanvallen van de ploeg uit Wilnis. Tim Vis werd vrijgespeeld in de zestien maar vergat met rechts in te schieten. Wederom Tim Vis was daarna iets te gehaast met een vrije bal rand zestien zodat ook dit niets opleverde.

Halverwege de tweede helft nam CSW toch de verdiende 3-1 voorsprong. Een afgeslagen bal werd op het middenveld veroverd door Frank Zaal. Zaal speelde op rechts de vrijstaande Stephan de Graaf aan die met een afgemeten voorzet het hoofd van Cesar de Kuyer wist te bereiken. De Kuyer kopte de bal vervolgens schitterend tegendraads tegen de touwen. De wedstrijd leek gespeeld maar De Meern kwam een kwartier voor tijd toch weer terug in de wedstrijd. Een steekbal door het centrum van de verdediging werd knap verlengd en eveneens knap ingeschoten. CSW kwam hierna even onder druk te staan maar echte grote kansen kreeg De Meern nou ook weer niet behoudens een schuiver in de hoek die knap werd gepakt door Jordy Wens. Aan de andere kant tekende Stephan de Graaf bijna voor de 4-2 maar zijn pegel spatte uiteen op de vuisten van de keeper. CSW consolideerde in de slotfase de 3-2 voorsprong en boekte zodoende een verdiende en belangrijke overwinning.

Aanstaande zaterdag speelt de ploeg uit Wilnis opnieuw een thuiswedstrijd tegen A.F.C. om 14.30 uur

CSW boekte zaterdag een 3-2 zege op De Meern. Een zeer kostbare zege aangezien koploper TOV niet verder kwam dan een gelijkspel en het gat daardoor nog maar drie punten is en de Wilnissers nog een wedstrijd tegoed hebben. Een zeer spectaculair begin van deze wedstrijd want al na drie … Lees meer »