De Vinken D2 verliest nipt

Geplaatst op: 24 november 2008

De wedstrijd begon met een aantal plaatsfouten van beide teams. Thor wist daarna als eerste te scoren. Rhona Torensma trok de stand gelijk met een doorloopbal vanachter de korf. Thor kwam weer op een voorsprong via een afstandschot, waarna een lange tijd zonder doelpunten aanbrak. In de laatste minuut scoorden zowel Thor als De Vinken nog één keer, via een afstandschot van Thor en een doorloopbal van Vinkenspeelster Kirsten de Haan.

In de eerste 5 minuten na de rust vielen meteen een aantal doelpunten: Thor bracht de score op 2-4, maar door scores van Mirjam Oussoren en Gideon Leeflang wist De Vinken D2 weer op een gelijke hoogte te komen. Even later maakte Thor hun 5de doelpunt van de wedstrijd. Motilayo Williams miste helaas een strafworp, maar de D2 wist gelukkig in de wedstrijd te blijven. Het werd 5-5, 5-6 en 6-6. Britt Augustin schoorde 7-6 met een prachtige doorloopbal, waardoor de D2 voor het eerst in de wedstrijd op een voorsprong stond. Met nog een paar minuten op de klok gaven de spelers alles wat ze nog in zich hadden. Helaas trok De Vinken D2 in deze strijd aan het kortste eind. Thor kwam gelijk en nam direct daarna de voorsprong over. Deze voorsprong gaf Thor niet meer uit handen en uiteindelijk wonnen zij de wedstrijd met 8-9.

Helaas voor de D2 nog geen winstpartij in het zaalseizoen. Het team staat nu op een gedeeld laatste plaats met SDO D2. 6 december, om 13.00 uur, heeft de D2 haar eerstvolgende wedstrijd, tegen SDO D2. Hopelijk weet de D2 die wedstrijd wel met winst af te sluiten.

Zaterdag 22 november speelde de door Super de Boer gesponsorde D2 van De Vinken tegen Thor D1. De hele wedstrijd ging de stand redelijk gelijk op, maar uiteindelijk verloor de D2 met één doelpunt verschil, 8-9 werd de eindstand. De wedstrijd begon met een aantal plaatsfouten van beide teams. Thor … Lees meer »