Atlantis B1 wint met ruime cijfers

Geplaatst op: 24 november 2008
Afgelopen week werden door de sponsor ROEBESON nieuwe KIKA inschiet shirts uitgereikt voor Atlantis B1. De shirts werden hartelijk in ontvangst genomen en werden direct trots gedragen tijdens de voorbereidingen van de wedstrijd.

Na een lastige zware eerste zaalwedstrijd, stond nu de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen AWDTV. Er was hard getraind afgelopen week om de 2de wedstrijd met vertrouwen tegemoet te zien. De wedstrijd moest door Atlantis B1 vol scherpte en felheid gestart worden. Dat het team gebrand was op een overwinning bleek al snel toen het eerste fluitsignaal klonk. Er werd goed gestart en de eerste kans werd direct benut. De verdediging van Atlantis B1 was fel en verloor bijna geen duels. Doordat de aanvallen goed georganiseerd werden neergezet en de kansen op de juiste momenten werden gepakt had het door Roebeson gesponsorde team binnen 12 minuten al een ruime 6-0 voorsprong.

De voorsprong werd alleen nog maar groter en het gretige Atlantis was niet van plan om de tegenstander ook maar enig moment in de wedstrijd te laten komen. Ieder duel werd vol vertrouwen aangegaan zonder dat er veel fouten werden gemaakt. Toen het rustsignaal klonk stond er een 11-3 voorsprong op het scorebord.

De 2de helft werd net zo goed gestart als de eerste helft. Toen ook het publiek achter het team ging staan werd het team alleen nog maar feller. De voorsprong werd alsmaar groter en groter. Iedere aanval werd goed uitgespeeld en de juiste kansen en vrije mensen werden gezocht. Toen 8 minuten voor tijd zelfs de 20-4 door de korf viel was de wedstrijd helemaal geslaagd. Na het eindsignaal stond er een 22-4 stand op het scorenbord. Atlantis B1 kan terug kijken op een goeie wedstrijd waarin het scorende vermogen van de ploeg goed tot zijn recht is gekomen.

Atlantis B 1 wil de sponsor Roebeson bedanken voor de nieuwe shirts en het publiek voor de steun die het gegeven heeft om deze mooie overwinnen neer te kunnen zetten. Vol vertrouwen wordt er uitgekeken naar de volgende wedstrijd tegen De Vinken.

Afgelopen week werden door de sponsor ROEBESON nieuwe KIKA inschiet shirts uitgereikt voor Atlantis B1. De shirts werden hartelijk in ontvangst genomen en werden direct trots gedragen tijdens de voorbereidingen van de wedstrijd. Na een lastige zware eerste zaalwedstrijd, stond nu de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen AWDTV. Er … Lees meer »