Atlantis 2 knokt voor winst in de eerste thuiswedstrijd in de zaal

Geplaatst op: 24 november 2008
Afgelopen zaterdag speelde het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 haar eerste thuiswedstrijd in de zaal. De tegenstander was Velocitas 2. Nadat de eerste zaalwedstrijd werd verloren, was Atlantis er op gebrand punten te behalen.

In de aanval begonnen Mark Goverse, Alex van Senten, Wilma Kranenburg en Sandra Gortenmulder. De verdediging bestond uit: Berry de Jong, Jimmy de Koning, Kim Stolk en Tamara Gortenmulder. Peter van de Wel (nog geblesseerd), Melissa van der Stap en Kristian Geerdinck vulden de bank.

Atlantis opende met een mooi afstandschot van Wilma Kranenburg. Daarna ging het gelijk op. Er werd door beide partijen goed verdedigd en er werden weinig doelpunten gemaakt. Zo ging Atlantis met een stand van 2-3 de rust in.

De tweede helft was ontzettend spannend en werd er meer gescoord. Het was echter Velocitas dat scherp de rust uit kwam en door middel van 2 doelpunten uitliep naar 2-5. Het 2e team van Atlantis gaf niet op en knokte door. Na een aantal doelpunten van zowel Atlantis als Velocitas scoorde Alex van Senten de langverwachte gelijkmaker: 6-6. Vanaf dit moment ging het wederom gelijk op. Doelpunten van Atlantis en Velocitas wisselden elkaar in snel tempo af. Beide teams gingen voor de winst waardoor het er op momenten hard aan toeging. Alex van Senten had last van een blessure en Kristian Geerdinck vulde zijn plek op.

Atlantis kwam meerdere malen achter te staan. Gesteund door het publiek, door geconcentreerd verdedigen en doelpunten van alle spelers wist Atlantis keer op keer terug te komen. Bij een stand van 11-11 kreeg Atlantis een vrije bal mee. Jimmy de Koning had geen last van spanning en scoorde koelbloedig een belangrijk doelpunt. Daarmee zorgde hij voor een kleine voorsprong: 12-11. Daarna werd hij gewisseld voor Pim de Munter. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Berry de Jong het verlossende doelpunt. Daarmee stond er een mooie 13-11 op het scorebord bij het eindsignaal.

Reserves, invallers en publiek bedankt!! De volgende thuiswedstrijd is op 6 december om 16.30 uur tegen Triaz 3, in De Phoenix in Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag speelde het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 haar eerste thuiswedstrijd in de zaal. De tegenstander was Velocitas 2. Nadat de eerste zaalwedstrijd werd verloren, was Atlantis er op gebrand punten te behalen.In de aanval begonnen Mark Goverse, Alex van Senten, Wilma Kranenburg en Sandra Gortenmulder. De verdediging bestond … Lees meer »