Atlantis 2 komt tekort in Amsterdam

Geplaatst op: 17 november 2008
Afgelopen zaterdag ging het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 op bezoek bij Oranje Nassau 2 in Amsterdam. In de zaal begint de competitie opnieuw, op het veld was de ploeg voorlopig geëindigd op de één na laatste plaats. Toch ging Atlantis met veel vertrouwen de wedstrijd in. Coach Jan-Willem van Koeverden Brouwer was verhinderd, maar hij werd vervangen door Serge Kraaikamp en Paul Plaatsman. Peter van der Wel was afwezig wegens ziekte.

In de aanval begonnen Melissa van der Stap, Kim Stolk, Jimmy de Koning en Berry de Jong. De verdediging bestond uit: Sandra Gortenmulder, Tamara Gortenmulder, Mark Goverse en Alex van Senten. De ploeg uit Mijdrecht ging niet zo scherp van start: de eerste 3 doelpunten waren voor de thuisspelende club.

Nadat er aan Atlantis kant gescoord werd door Alex van Senten (3-1), was het daarna toch weer de thuisspelende ploeg die scoorde. Atlantis had wel meteen een antwoord door een mooi schot van Berry de Jong. Daarna was het Oranje Nassau met 3 doelpunten achter elkaar dat verder uitliep naar 7-2. Atlantis wist nog 2 keer te scoren via schoten van Berry de Jong en Mark Goverse. Met een stand van 9-5 werd de rust ingegaan.

Na de rust was het Oranje Nassau dat een doelpunt maakte, maar daarop had Atlantis ook weer een antwoord via een dieptebal waarbij de heer van Alex van Senten niet stond op te letten 10-6. Daarna werd er aan beide kanten een strafworp gegeven die aan Atlantis kant verzilverd werd door Jimmy de Koning. In de laatste minuut scoorde Berry de Jong met een schot van grote afstand 17-12. Dit was ook de eindstand van deze wedstrijd. De doelpunten: Berry de Jong 5, Jimmy de Koning en Alex van Senten 3, Mark Goverse 1.

Volgende week speelt Atlantis 2 in Mijdrecht tegen Velocitas om 15:20 in de Phoenix hal aan de Hoofdweg.

Afgelopen zaterdag ging het door Fortis gesponsorde Atlantis 2 op bezoek bij Oranje Nassau 2 in Amsterdam. In de zaal begint de competitie opnieuw, op het veld was de ploeg voorlopig geëindigd op de één na laatste plaats. Toch ging Atlantis met veel vertrouwen de wedstrijd in. Coach Jan-Willem van … Lees meer »